a
FőoldalFilmekA zöld kis barát visszatér a Star Wars: 9. részben?

A zöld kis barát visszatér a Star Wars: 9. részben?

Több pletykát is olvasni lehet arról, hogy J.J. Abrams visszahozza a hajdani legnagyobb Jedi mestert az új trilógia befejező részében.

Telis-tele volt meglepetésekkel a Star Wars: Az utolsó Jedik, de talán a legjobb pillanat az volt a filmben, mikor Yoda mester feltűnt pár képkocka erejére. A karaktert pontosan úgy ábrázolták a vásznon, ahogy hajdan a Birodalom visszavágban láttuk, és még az angol hangját is Frank Oz adta. Most a legfrissebb hírek szerint nem utoljára láttuk a karaktert, hiszen Yoda visszatér a 9. részben is.

A New York Daily News forrásai úgy tudják, hogy J.J. Abrams rendező arra készül, hogy visszahozza Yodát a befejező részben. A folytatásban Yodát szintén szellemként ábrázolnák, és a hírek szerint arra készül, hogy ő fejezi be Rey tanítását. A forgatás valamikor júliusban kezdődik, így talán hamarosan kapunk valami információt a filmről, de címre és előzetesre minden bizonnyal a 2019-es Star Wars Celebrationig várnunk kell.

Yodára azért is lehet szükség a filmben, ugyanis Mark Hamill többször is elmondta, azzal, hogy Luke Skywalker meghalt a nyolcadik részben, nem látjuk többé a mestert, így valakinek be kell fejeznie Rey kiképzését. De mivel ez egy Abrams-féle epizód lesz, ki tudja, hogy milyen meglepetéseket és fordulatokat tartogatnak a rajongóknak.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.