[PLETYKA] Szivárogtatnak a Star Wars: Episode IX-ből

Még el sem kezdték forgatni a Star Wars: Episode IX részt, de máris megjelent az első pletyka a trilógia befejező részéről.

Még el sem kezdték forgatni a Star Wars: Episode IX részt, de máris megjelent az első pletyka a trilógia befejező részéről.

Nagyon messze vagyunk még a Star Wars: Episode IX bemutatójától, hiszen még J.J. Abrams el sem kezdte forgatni az új részt, de már most szivárognak a pletykák a kilencedik részről, amit természetesen senki sem erősített meg, tehát kezeljük fenntartásokkal a most leírtakat.

4LOM Reddit felhasználó azt állítja, hogy információi vannak az Episode IX egyik jelenetéről, melyben Finn, Poe Dameron és Rose Tico kap szerepet. A trió mellett visszatér a Star Wars: Az utolsó Jedikben bemutatkozott DJ (Benicio Del Toro), aki pontosan olyan titokzatos szerepet kap, mint a nyolcadik részben. A jelentés szerint DJ nagy múlttal bír a Hutt családdal, amit már Rotta vezet – vele a Star Wars: A klónok háborúja című animációs sorozatban találkoztunk, amikor Ahsoka megmentette a kis Huttot Grido karmaiból -, Jabba fia. A forrás leírása szerint Finn, Poe és Rose együtt vacsorázik a Hutt családdal, ahol DJ is jelen van, de Az utolsó Jedik eseményei után meglehetősen bizalmatlanok a csalóval szemben, azonban Poe „szükséges gonosznak” tartja őt. A jelenetet az Első Rend rohamosztagosai zavarják meg, de mindannyian elmenekülnek.

New info on a sequence in Ep. IX !!! from r/StarWarsLeaks

Ezek nagyon erős pletykák, és még azt is el tudjuk képzelni, hogy magán a rendezőn keresztül szivárognak hamis információk a filmről, hogy félrevezessék a rajongókat. Mindenesetre úgy hangzik, hogy a Lucasfilm szeretné visszahozni a Hutt családot a Csillagok háborúja univerzumba.

Total
0
Shares
Previous Article

KRITIKA: Jurassic World: Bukott birodalom

Next Article
Deathstroke

Mesébe illő, ahogy Joe Manganiello Deathstroke lett

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!