Wide Screen
Image default
Filmek

Kiszivárgott a Pókember: Hazatérés folytatás cselekménye

Természetesen a most megjelent írást kezeljük egyelőre pletykaként, de a felhasználó a múltban már bizonyította hitelességét.

A Pókember: Hazatérés második részét néhány hónapon belül kezdik el forgatni a Georgia államban található atlantai filmstúdióban, de ahogy a Marvel korábban már megerősítette, a forgatást Európa több városába is elhozzák, köztük Angliában és Németországban is feltűnik Tom Holland falmászója. A Hazatérés-folytatása már csak azért is bír olyan nagy jelentőséggel, merthogy ez lesz az első film, amit a Bosszúállók 4. után mutatnak be, sőt, olyannyira utána, hogy pár percre leszünk a véres ütközet után.

A most kiszivárgott részlet a Reddit fórumon olvasható, amit egy olyan felhasználó publikált, akinek beszámolója megbízhatónak tűnt a Végtelen háború bemutatója előtt. És akkor íme a leírás: fordulat következik be a Végtelen háború végén látott eseményekhez képest, ugyanis Pókember túlélte az összecsapást, de sajnos ez nem mondható el Tony Starkról, ő ugyanis meghal a Bosszúállók 4. végén. Annak ellenére, hogy a napokban megjelent pletyka állítása szerint az eredeti Bosszúállók csapatból két tag marad életben: Fekete Özvegy és Tony Stark. A mostani forrás megemlíti azt is, hogy a Pókember új része Tony halálával kezd.

A történetben fontos szerepet kap egy Tony Stark által megalkotott új kütyü, amire Mysterio feni fogát. Lehet, hogy az időgép kell neki, amivel a negyedik Bosszúállókban visszamennek a múltba, hogy befoltozzák a hibákat? A forrás említést tesz továbbra egy titokzatos alakra, aki lényegében Mysterio megbízója. Nem lehet tudni, hogy kiről van szó, de a pletykák szerint ő a képregények egyik nagy gazembere, és aki a jövőben nagyon fontos szerepet fog kapni a Marvel Moziverzumban.

Egyre inkább valószínű, hogy Michael Keaton visszatér mint Keselyű a filmben, de a folytatásnak a fő gonosztevője nem ő lesz, hanem Mysterio. Érdekes, a forrás nem tesz említést arra, hogy Jyke Gyllenhaal játszaná a szerepet, azt viszont megjegyzi, hogy Skorpió is felbukkan a filmben, aki közös erővel Keselyűvel és Mysterioval próbálják legyőzni a Pókembert. A most kiszivárgott leírásban ismét olvashatunk a Baljós Hatosról (Sinister Six), akiket a Hazatérés 2-ben alapoznak meg, de igazán nagy szerepük csak a folytatásban lesz, de közel sem biztos, hogy a harmadik részben még látunk valamit ebből a nagy tervből.

Még több a témában...

A forgatás első napján állították le az Uncharted-filmet

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Bosszúállók

Orosz Ferenc

A Pókember 3. forgatása is csúszhat a járvány miatt

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon