Főoldal Filmek Júniustól Berlinben forog a Pókember: Hazatérés folytatása
Filmek

Júniustól Berlinben forog a Pókember: Hazatérés folytatása

Az első sikeres Pókember kalandja után máris jöhet a második sikertörténet? A legfrissebb hírek szerint már nyártól forog a második rész Berlinben.

790
Pókember

Az első sikeres Pókember kalandja után máris jöhet a második sikertörténet? A legfrissebb hírek szerint már nyártól forog a második rész Berlinben.

Tavaly nyáron Pókembernek csak sikerült beszőnie magát a Marvel Moziverzumába, habár nem az volt az első alkalom, hogy a falmászót láttuk egy Marvel képregényfilmben (Amerika kapitány: Polgárháború). A Pókember: Hazatérés hatalmas sikert aratott világszerte, több mint 880 millió dollárt hozott a Sonynak és a Disneynek, és ez pedig egyértelműsítette a stúdiónak: jöhet a második rész.

Az Omega Underground arról számolt be a napokban, hogy az egyelőre név nélkül szereplő második Pókember-film forgatását jövő nyáron kezdik Berlinben. A lap úgy tudja, hogy a Hazatérés folytatását 2018. június 1-jén kezdik felvenni a német fővárosban, de valószínűsíthető, hogy Atlantába is visszatérnek, ahol az első rész legtöbb jelenetét felvették. A hírek szerint Jon Watts rendező visszatér a terepre, ezúttal is ő fogja filmezni a hálószövőt, de arról is beszélnek, hogy talán a Pókember-féle szerelmi szál is kibontakozik a második részben Gwen Stacy felbukkanásával. Stacy egy európai cserediák-programban vesz részt, s talán ez lesz kapcsolat a berlini kiruccanással? (Már az első rész kapcsán is forgattak Berlinben, de azokat valami oknál fogva kivágták a filmből.)

A Pókember következő kalandját 2019. július 5-én készülnek bemutatni a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események