Wide Screen
Image default
Sorozatok

Kiszivárgott a Loki-minisorozat logója és egy apróság a történetről

Kevin Feige éppen a Disney befektetőinek mutatta az egyik Disney+ sorozatát, miközben valaki megörökítette a Loki-sorozat logóját a rajongóknak.

Nem sokat tudunk a Marvel Studios készülő minisorozatairól, azt leszámítva, hogy WandaVision néven érkezik az egyik, miközben Loki (Tom Hiddleston), illetve Sólyom és Bucky is közös minisorozatot kap a stúdiótól. Kevin Feige a Marvel Studios elnöke elárulta korábban, hogy a készülő sorozatok is a Marvel Moziverzum részét képezik. A sorozatok nem más célt szolgálhatnak, mint áthidalni azokat az eseményeket a történetben, amik eddig nem kaptak megjelenést a filmvásznon, csak elvétve egy-két utalást rájuk.

Múlt héten azonban pár dolgot megtudtunk a készülő Loki-minisorozatról. Többek között Kevin Feige koncepciós képeket mutatott a sorozatból, az egyiken még a sorozat logóját is láthatták a részvényesek. Ám a logó ennél sokkal árulkodóbb volt, ugyanis a Csínytevés istene mögött Steven Spielberg nagysikerű Cápa című film feliratát szúrhatjuk ki, ami azt jelentheti, hogy a sorozat a ’70-es években játszódik majd.

Az eddig bejelentett három sorozat mellett a következő három évben további 8 új Marvel-filmet fognak bemutatni, ezek között megtaláljuk a Fekete Özvegy-filmet, a Fekete Párduc és a Doctor Strange második részét, de A galaxis őrzői vol. 3. részt is a következő 4. fázisban fogják elkészíteni. De talán amit leginkább várunk, az elképesztő neves szereplőgárdával bíró The Eternals.

Még több a témában...

Tom Hollandnek nem engedték, hogy elolvassa a Bosszúállók: Végjáték forgatókönyvét

Kévés Bence Mihály

Legyőzték A galaxis őrzőit a mozikban

Új koncepciós rajzok jelentek meg a Bosszúállók: Ultron kora filmből

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább