Wide Screen
Image default
Sorozatok

Kiszivárgott a Loki-minisorozat logója és egy apróság a történetről

Kevin Feige éppen a Disney befektetőinek mutatta az egyik Disney+ sorozatát, miközben valaki megörökítette a Loki-sorozat logóját a rajongóknak.

Kevin Feige éppen a Disney befektetőinek mutatta az egyik Disney+ sorozatát, miközben valaki megörökítette a Loki-sorozat logóját a rajongóknak.

Nem sokat tudunk a Marvel Studios készülő minisorozatairól, azt leszámítva, hogy WandaVision néven érkezik az egyik, miközben Loki (Tom Hiddleston), illetve Sólyom és Bucky is közös minisorozatot kap a stúdiótól. Kevin Feige a Marvel Studios elnöke elárulta korábban, hogy a készülő sorozatok is a Marvel Moziverzum részét képezik. A sorozatok nem más célt szolgálhatnak, mint áthidalni azokat az eseményeket a történetben, amik eddig nem kaptak megjelenést a filmvásznon, csak elvétve egy-két utalást rájuk.

Múlt héten azonban pár dolgot megtudtunk a készülő Loki-minisorozatról. Többek között Kevin Feige koncepciós képeket mutatott a sorozatból, az egyiken még a sorozat logóját is láthatták a részvényesek. Ám a logó ennél sokkal árulkodóbb volt, ugyanis a Csínytevés istene mögött Steven Spielberg nagysikerű Cápa című film feliratát szúrhatjuk ki, ami azt jelentheti, hogy a sorozat a ’70-es években játszódik majd.

Az eddig bejelentett három sorozat mellett a következő három évben további 8 új Marvel-filmet fognak bemutatni, ezek között megtaláljuk a Fekete Özvegy-filmet, a Fekete Párduc és a Doctor Strange második részét, de A galaxis őrzői vol. 3. részt is a következő 4. fázisban fogják elkészíteni. De talán amit leginkább várunk, az elképesztő neves szereplőgárdával bíró The Eternals.

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

A Deadpool készítője egy megtépett Mickey egérrel ostorozza a Disneyt, amiért még nem készült el a harmadik rész

Kévés Bence Mihály

Tom Holland melyik karaktert fogja játszani a What If…? animációs Disney+ sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat