Wide Screen
Image default
Filmek

Kiderült, hogy Hugo Weaving miért nem fog szerepelni a Mátrix negyedik részében

Az első filmek egyik sztárja egyeztetési problémák miatt nem lehet ott a negyedik filmben.

A következő évek egyik leginkább várt filmje lesz a ’90-es évek emblematikus franchise-ának, a Mátrixnak a folytatása. Lana Wachowski, az eredeti filmek egyik direktora (akivel ez alkalommal nem tartott testvére) ismét elfoglalta a rendezői széket, Carrie-Anne Moss és Keanu Reeves pedig ezúttal is eljátszhatják majd megszokott szerepeiket.

A film munkálatai nemrégiben újraindulhattak a járvány okozta leállás után, és amennyire az a hivatalos kommunikációból kitűnik, mindenki nagyon izgatott és bizakodó. A főszereplőt alakító Reeves szerint csodálatos forgatókönyvet kapott a negyedik rész, ezért nem mondhatott nemet a felkérésre. Bár a két főszereplő visszatér a trilógia után, Laurence Fishburne szomorúan mesélte, hogy őt egyáltalán nem is keresték a filmmel kapcsolatban.

Most pedig kiderült, hogy Hugo Weaving, az eredeti alkotások Smith ügynöke sem lesz benne a negyedik filmben, ám nála egészen más tényezők játszottak szerepet.

Lana év elején felhívott, nagyon szerette volna, ha benne lennék a filmben. Volt is egy közös felolvasás Carrie-vel és Keanuval, illetve néhány más emberrel a régi csapatból. A forgatókönyv nagy része nagyon tetszett, azonban voltak olyan apróságok, melyek elbizonytalanítottak. A végső probléma azonban nem ez volt, hanem hogy abban az időben a londoni Nemzeti Színháznál dolgoztam, és nagyon nehéz lett volna a két munkát összeegyeztetni. Próbáltunk valamilyen köztes megoldást találni, egy ponton azonban Lana azt mondta, hogy oké, ez így nem fog működni.

A negyedik Mátrix-film 2022 áprilisában kerülhet a mozikba.

Még több a témában...

Hugo Weaving azt is elárulta, hogy A Gyűrűk Ura univerzumában miért nem láthatjuk többé

Vigh Martin

A Mátrix operatőre Stanley Kubrick könyvét hibáztatja a folytatások bukásáért

Vigh Martin

Lilly Wachowski, a Mátrix rendezője elárulta, miért döntött amellett, hogy elhagyja Hollywoodot

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat