Wide Screen
Image default
Filmek

A Mátrix 4 sztárjai visszatértek a forgatás helyszínére

Minden jel arra mutat, hogy hamarosan folytatódhatnak a film munkálatai.

Hosszú út vezetett a negyedik Mátrix-film elkészüléséig, a projektről éveken keresztül pletykáltak, végül aztán tavaly augusztusban jelentették be, hogy valóban elkészülhet az alkotás, mégpedig az eredeti filmek egyik rendezője, Lana Wachowski dirigálásával. Hamar kiderült, hogy az első három epizód két sztárja, Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss is visszatérnek, ők nemrégiben el is mondták, hogy miért vállalták el a projektet. Reeves így fogalmaz:

Lana egy csodálatos történetet írt, mely mélyen megérintett. Csakis ezért vállaltam el a filmet. A szkriptnek vannak igazán sokat mondó részei, melyek valódi üzenetet fogalmaznak meg.

Természetesen a koronavírus-járvány ennek a filmnek a munkálatait is döntően befolyásolta, a forgatás hosszú hetekig szünetelt, ezért szükség is volt a premierdátum módosítására, a jelenlegi állás szerint 2022 áprilisában láthatjuk majd a filmet. Most azonban úgy tűnik, hogy folyatódhat a forgatás, erre a TMZ által közzétett fotókból következtethetünk, melyen Moss-t, Reevest és az egyik új belépőt, Neil Patrick Harrist is láthatjuk. Utóbbi karakterével kapcsolatban semmilyen hivatalos információ nem került nyilvánosságra, a külföldi sajtó értesülése szerint valószínűleg egy negatív karaktert fog megformálni az ismert színész.

Mátrix

Az előbb említett színészek mellett feltűnik majd a filmben Jada Pinkett Smith, Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick és Jonathan Goff is.

A negyedik Mátrix-epizód hivatalos premierdátuma tehát 2022. április 1.

Még több a témában...

[SDCC 2020] Új előzetes érkezett a Bill és Ted 3.-hoz

Vigh Martin

A Constantine – A démonvadász rendezője előállt egy folytatási tervvel, ám a stúdió lesöpörte azt

Vigh Martin

A Warner Bros. eltolta a Mátrix 4., a Godzilla vs. Kong és a Tom és Jerry bemutatóját is

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat