Wide Screen
Image default
Sorozatok

A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk rendezőit szemelték ki a Ms. Marvelt a Disney+ élére?

Igazi rosszfiúk kelthetik életre Ms. Marvel kalandját.

A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk sikere után több pletykát olvasni lehetett már, hogy Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezőpárost a Marvel Studios megkereste, lenne-e kedvük csatlakozni a Marvel Moziverzumhoz. Ha hihetünk a legújabb pletykának, akkor Ms. Marvel önálló sorozatán dolgozik a páros.

Adil El Arbi és Bilall Fallah az elmúlt időben többször is megerősítette, hogy a stúdió megkereste őket, és folynak a tárgyalások a csatlakozásról. Most a The Direct értesülései szerint a rendezők legalább egy epizódra elkötelezték magukat Kamala Khan mellett. Egyelőre nem tiszta, hogy mindössze egy részről van szó, esetleg több, vagy a teljes sorozatot ők fogják filmezni, de alighanem hamarosan mindenre fény derül majd. Az előzetes tervek szerint a sorozat filmezése késő ősszel kezdődik, és tavaszig fog tartani.

Az oldal megjegyzi továbbá, hogy a tervek szerint a Ms. Marvel-sorozat minden része egyórás lesz, szemben a tavaly bemutatott The Mandaloriannal, ami meglepő módon csak 30-40 perces részekkel jelentkezett tavaly ősszel. Kíváncsian várjuk, hogy a Netflix és az Amazon Prime mintájára a Marvel Studios is 60 perces műsorral készül-e, vagy másolják a Lucasfilmet, és rövidebbre fogják a játékidőt.

Természetesen a mostani hírt fogadjuk egy marék sóval, nem tudni, mennyi valóságalapja van, hiszen a karakter bejelentésén kívül a stúdió még nem osztott meg mást a sorozattal kapcsolatban.

Még több a témában...

Moon Knight Disney+ sorozat főszerepére Keanu Reeves-t szemelte ki a Marvel Studios

Kévés Bence Mihály

Richard E. Grant megerősítette, hogy Tom Hiddleston oldalán ő is szerepelni fog a Loki Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

Samuel L. Jackson visszatér Nick Fury szerepében egy cím nélküli Marvel Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat