Adil El Arbi és Bilall Fallah

A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk rendezői már a Marvel Studios ajtaján kopogtatnak

Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezőpáros a Marvel Studiosnál járt, hogy milyen projekten dolgozhatnak együtt a jövőben.

Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezőpáros a Marvel Studiosnál járt, hogy milyen projekten dolgozhatnak együtt a jövőben.

Kevesen fogadtak volna a Bad Boys franchise felélesztés sikerére, hiszen a Sony Pictures éveken keresztül ódzkodott a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk harmadik résztől, ám nem várt sikert hozott. A külföldi kritikusok imádták, és a rajongók is élvezték Will Smith és Martin Lawrence párost Mike Lowrey és Marcus Burnett szerepében. Azonban miközben az első két részt Michael Bay filmezte, addig az új részt már Adil El Arbi és Billal Fallah fényképezte.

Úgy tűnik, hogy a film sikere a Marvel Studios figyelmét is felkeltette, hiszen már meg is keresték a két rendezőt, hogy a jövőben milyen közös projekten dolgozhatnának együtt. A ComicBook készített interjút a direktorokkal, akik elmondták, hogy már jártak a Marvelnél, hogy közös munkát találjanak, de konkrét projekt még nincs tervben.

Nos, még nincs semmi konkrét, csak találkoztak velünk. Azt mondták, hogy tetszett a film, és arról meséltek nekünk, hogy „fiúk, mit akartok csinálni? Találjunk valamit, amin közösen dolgozhatunk.” Szóval még nincs semmi eltervezve, ez csak egy találkozó volt. Meglátjuk, hogy találunk-e valami menő dolgot.

A Marvel Moziverzum következő alkotása az április végén érkező Fekete Özvegy lesz, majd novemberben érkezik az Örökkévalók. A mozifilmek mellett két Disney+ sorozatot is bemutatnak idén, de hogy mi vár ránk 2021 után, Kevin Feige még nem árulta el pontosan.

Total
1
Shares
Previous Article
The Falcon and the Winter Soldier

Mikor fogják bemutatni a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozatot?

Next Article

Új előzetes kíséretében kaptak dátumot a TEKKEN és SoulCalibur bajnokságok

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!