Wide Screen
Image default
Pletykák

Ki az a titokzatos karakter a The Mandalorian 5. epizódja végén?

Csaknem azt a bizonyos karaktert láttuk a The Mandalorian-sorozat ötödik epizód végén, akiről már több teóriát is olvashattunk?

Péntek reggel bemutatták a nyolc részesre tervezett The Mandalorian ötödik epizódját, ami a Star Wars franchise egyik kultikus helyszínére, a Tatuinra repít vissza. A készítők erőszeretettel használnak váratlan fordulatokat, hiszen Bébi Yoda bemutatása után ismét egy cliffhangerrel végződött a sorozat, az utolsó percekben egy titokzatos karaktert láttunk a sivatagban.

Miután Mandó hajója megsérült egy űrcsatában, kényszerleszállást hajt végre a Tatuinon. A híres Mos Eisley űrkikötőben találnak egy gépészt, aki fizetségként arra kéri a Mandót, hogy próbáljon a hírhedt, kegyetlen Fennec Shand fejvadász nyomára akadni. A sorozat azzal végződik, hogy Fennec holtestét látjuk a sivatagban, miközben egy titokzatos karakter közelít felé. Sötét van, a beállítás is rossz, csak a titokzatos karakter csizmáját és köpenyét mutatják nekünk, és mikor végre megpillantanánk a fejvadászt, elsötétül a kép.

Nem lehet megmondani, hogy kit láttunk a jelenetben, bár több rajongói is úgy véli, hogy a galaxis rettegett fejvadászát, Boba Fettet látták, hiszen a karakter lépteit sarkantyús csizma csörgése kíséri. Boba Fett megjelenésével több teóriát olvashattunk már, ám Jon Favreau mindeddig tagadta, hogy szerepelne a sorozatban, de elképzelhető, hogy mindez az elterelés része volt.

Boba Fettet az eredeti trilógiában mutatták be, és sokáig úgy tűnt, hogy meghalt a Star Wars VI. rész – A Jedi visszatérben, mikor beleesett a Sarlacc verembe. A Lucasfilm felvásárlásával több ponton is átírták az eredeti kánont, így bravúros módon Boba Fett is túlélte temetését, csak éppen arra nem kaptunk választ eddig, hogy hogyan maradhatott életben (az erős páncéltól eltekintve). Most, hogy a sorozatban visszatértünk a Tatuinra, Jon Favreautól talán erre is választ kapunk majd. A sorozat jövő hét pénteken folytatódik.

Még több a témában...

Az Obi-Wan Kenobi spin-off elvesztette rendezőjét?

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Solo: Egy Star Wars-történet

Orosz Ferenc

100 millió dolláros büdzséből gazdálkodnak a Marvel sorozatok a Disney+ platformon

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon