Kevin Feige

Kevin Feige megosztotta első gondolatait az új Star Wars-filmjéről

Nem titok, hogy Kevin Feige kipróbálja magát Kathleen Kennedy oldalán is, hiszen közösen egy új Star Wars-filmen fognak dolgozni.

Nem titok, hogy Kevin Feige kipróbálja magát Kathleen Kennedy oldalán is, hiszen közösen egy új Star Wars-filmen fognak dolgozni.

A decemberben érkező Star Wars: Skywalker kora lezár egy generációkon átívelő történetet, hiszen a Skywalker-saga a végéhez ér, de senki sem tudja, hogy mi következik utána. Kevin Feige helye biztos, de ezt nem mondhatja el magáról Rian Johnson és az új Star Wars-trilógiája. Bár a rendező többször is elmondta, mennyire keményen dolgozik a történeten, a stúdió csak hallgat a projektről, nem kapkodják el a bejelentést. De ki rendezhetné a 2022-re kiírt filmet, mikor Feige biztosan nem készül el addig saját történetével?

A The Hollywood Reporternek alkalma nyílt leülni Feigevel, s megvitatni, hogy merre viszik tovább a történetet. Így derült fény arra, hogy a Marvel kreatív vezető igazgatója milyen történettel szeretne előállni:

Még korai lenne bármit is leszűrni abból, hogy milyen történeten dolgozik majd, de azt elmondhatjuk, hogy nem folytatáson dolgozik a producer, hanem saját, eredettörténettel áll elő, akárcsak Rian Johnson, aki független filmmel próbálja majd kiengesztelni a dühös rajongókat, de a Trónok harca készítői is valami hasonlóval készültek volna, de sajnos már nincsenek játékban, miután a Netflix-szel közösen valami nagyobb fába vágták fejszéjüket.

Kevin Feige
Total
12
Shares
Previous Article
Sonic, a sündisznó

Bemutatták a Sonic, a sündisznó új előzetesét, benne az újratervezett főhőssel

Next Article

Nem lesz trial a Jedi: Fallen Orderhez

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!