Wide Screen
Image default
Filmek

Kevin Feige megosztotta első gondolatait az új Star Wars-filmjéről

Nem titok, hogy Kevin Feige kipróbálja magát Kathleen Kennedy oldalán is, hiszen közösen egy új Star Wars-filmen fognak dolgozni.

A decemberben érkező Star Wars: Skywalker kora lezár egy generációkon átívelő történetet, hiszen a Skywalker-saga a végéhez ér, de senki sem tudja, hogy mi következik utána. Kevin Feige helye biztos, de ezt nem mondhatja el magáról Rian Johnson és az új Star Wars-trilógiája. Bár a rendező többször is elmondta, mennyire keményen dolgozik a történeten, a stúdió csak hallgat a projektről, nem kapkodják el a bejelentést. De ki rendezhetné a 2022-re kiírt filmet, mikor Feige biztosan nem készül el addig saját történetével?

A The Hollywood Reporternek alkalma nyílt leülni Feigevel, s megvitatni, hogy merre viszik tovább a történetet. Így derült fény arra, hogy a Marvel kreatív vezető igazgatója milyen történettel szeretne előállni:

Szeretem ezt a világot, és szeretem az olyan gondolatokat, hogy fedezzünk fel új embereket és helyszíneket ebben az univerzumban. De ez most minden, amit elmondhatok.
Kevin Feige

Még korai lenne bármit is leszűrni abból, hogy milyen történeten dolgozik majd, de azt elmondhatjuk, hogy nem folytatáson dolgozik a producer, hanem saját, eredettörténettel áll elő, akárcsak Rian Johnson, aki független filmmel próbálja majd kiengesztelni a dühös rajongókat, de a Trónok harca készítői is valami hasonlóval készültek volna, de sajnos már nincsenek játékban, miután a Netflix-szel közösen valami nagyobb fába vágták fejszéjüket.

Kevin Feige

Még több a témában...

Mozivászonra érkezik a Star Wars Knights of the Old Republic?

Kévés Bence Mihály

Zsivány Egyes – új karaktert mutattak be

Kévés Bence Mihály

[E3 2019] Nem szabdalhatunk kedvünk szerint az új Star Warsban

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább