Kevin Feige-gel megvitatták a Marvel jövőjét

Az elnök többek között a 2020-as filmekről, Amerika kapitány jövőjéről és az Bosszúállók: Végtelen háborúról árult el dolgokat.

Az elnök többek között a 2020-as filmekről, Amerika kapitány jövőjéről és a Bosszúállók: Végtelen háborúról árult el dolgokat.

A Marvel Studios elnöke Kevin Feige arról beszélt, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború különleges lesz a stúdió életében – itt célzott arra is, hogy egyszerre két Bosszúállók részt fognak majd rögzíteni a Russo fivérek -, valamint a Marvel negyedik fázisáról, a 2020 utáni filmekről is beszélt, és utalt arra is, hogy mit tartogat a jövő Amerika kapitánynak.

Tudjuk, hogy az Avengers: Infinity War egy nagy masszív filmje lesz a Marvel-nek, amit már mindenki nagyon vár. Sajnos keveset tudunk a Végtelen háborúról, a negyedikről pedig még kevesebbet, ami továbbra is cím nélkül szerepel a stúdió ütemezésén. A Collider készített egy interjút az elnökkel, melyben elmondta, hogy meddig fog tartani a forgatás, és valójában mikor kezdik a munkát. Nyilvánvalóan rendkívül izgalmas egy év lesz ez most Joe és Anthony Russo rendezőpárosnak.

Nos, már októberben, és novemberben elkezdjük a munkákat, amiket majd januárban folytatni fogunk a szuper kamerákkal.

A nyilatkozata előtt hozzátette, hogy lesznek olyan napok is, mikor a Bosszúállók 3-at és 4-et egyszerre fogják forgatni.

De ezt csak a hatékonyság kedvéért fogjuk tenni, de két önálló filmként kezeljük ezeket a részeket, mind forgatásban, mind kreatív szinten.

Természetesen az újságnál is szerettek volna többet megtudni a filmről, és nem csak azt akarták újra hallani, amit már jó ideje lehet tudni. Arra a kérdésre, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború mire fog fókuszálni, és a középpontjában továbbra is a képregényhősök, illetve a főellenség lesz, vagy esetleg az új karakterek is nagyobb szerepet kapnak majd, a következőket fűzte hozzá Feige:

Elsősorban elég volt összehozni ezeket a hősöket a filmekben, de természetesen lesznek új játékosok is.

Hogy mik zajlanak a háttérben, és a stúdiók hogyan sakkoznak a szerepekkel nem tudni. Elképzelhető, hogy a Marvel Studios, Sony Pictures és a 20th Century Fox cégek tárgyalásban állnak egymással, és olyan karakterekkel, mint például Adam Warlock is, szerepelni fog majd a Bosszúállók valamelyik következő részében – jelenleg Adam Warlock a Fox tulajdonában van. Ezzel itt rövidre is zárták ezt a témát, és a stúdió jövőjéről kezdtek el beszélgetni. Kevin Feige megerősítette, hogy elég vad és durva elképzelésük van 2020 utánra, nagy filmekkel készülnek a Marvel negyedik fázisában.

Tudjuk, hogy mikkel szeretnénk készülni 2020-ra. Az évek során hol jól döntöttünk, hol szerencsések voltunk, és általában ezek ugyanazt eredményezték, de mindig hagynunk kell kiskapukat. Most hogy közeledünk 2020-hoz, már megvannak azok az ötletek, melyek egyre biztosabbak lesznek.

Hogy pontosan mire gondolt itt, mit tartalmaz az a bizonyos ötlet, nem árulta el. Jó kérdés tehát, hogy Steve Rogers karakterével, Amerika kapitánnyal mit terveznek a jövőben. Tudjuk, hogy Steve Rogers az Amerika kapitány: Polgárháborúban eldobta a pajzsát, ezzel pedig végleg elköszönt a Kapitány címtől, többé már nem Amerika kapitány a saga-ban.

Ez egy jó kérdés. Ha visszatekintünk a képregényekbe, ami minket is inspirált, akkor a válasz az, hogy nem. Nem azt mondom, hogy Kapitány nélkül készítünk majd filmet, de olvastam az Amerika kapitányról szóló képregényeket és nem volt bennük Steve Rogers.

Tehát az ajtó nyitva áll mindenki előtt, aki átveheti a Kapitány öltözékét, a kérdés csak az, hogy ki lesz a következő Amerika kapitány a Marvel Univerzumban?

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Egyszerre lesz vicces és félelmetes az új Predator

Next Article

A Marvel elsőszámú embere beszélt Pókember jövőjéről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!