Wide Screen
Image default
Filmek

A Marvel elsőszámú embere beszélt Pókember jövőjéről

Kevin Feige nem csak Pókember és a Marvel Univerzum filmes jövőjéről, hanem a stúdiók közti kapcsolatról is beszélt a legutóbbi interjúban.

A Marvel elnökét kérdezték, hogy meséljen kicsit a Marvel Univerzum jövőjéről, főként arról, hogy milyen szerepet szánnak Pókembernek, illetve javult-e a Marvel kapcsolata a Fox-szal, akinél jelenleg a Fantasztikus négyes, és az X-Men jogok vannak.

Tom Holland első Marvel Univerzumos szereplésére idén került sor az Amerika kapitány: Polgárháború részben. Peter Parker kalandja jövőre folytatódni fog az első önálló Marvel-es filmeben, a Pókember: Hazatérésben. Ámbár, vajon a falmászó szerepet kap-e a Bosszúállók: Végtelen háborúban, ez a kérdés foglalkoztatja leginkább a rajongókat az elmúlt időkben. Holland egy korábbi interjújában elmondta, hogy nem érzi biztosra ezt. A Collider Kevin Feige-gel folytatott beszélgetéséből néhány dologra azért fény derült.

Kitaláljuk majd. Úgy értem, hogy ez igazán az Amerika kapitány: Polgárháborúra és a Pókember: Hazatérésre volt jellemző. Mint köztudott a Pókember: Hazatérés forgatás véget ért, és már nagy erőkkel dolgozunk a film vágásán. Ez most az elsődleges prioritás. Minden alkalommal felmerül a kérdés, mikor velük beszélünk, hogy mi lehet a legszórakoztatóbb a jövőre nézve.

Nos, látszólag minden jól alakult a két stúdió között, sikerként könyvelhetjük el az első közös produkciót, amit a Sony Pictures és a Marvel Studios véghez vitt, de mi lesz Pókemberrel, benne lesz vagy sem a Bosszúállók: Végtelen háborúban?

Ez az, amire azt mondanám, hogy része a meglepetésnek. Így vagy úgy, de nem akarok elrontani semmit sem.

Az oldal arról is kérdezte Feige-t, hogy a Marvel és a Fox kapcsolatát még mindig „elhidegült” jelzővel lehet-e legjobban leírni, amit valljuk be őszintén, csöppet sem hangzik túl jól. Feltették a nagy kérdést, hogy lát-e esélyt arra, hogy a jövőben egy X-Men crossovert készítsenek:

A helyzet még mindig az, ami volt. Nem akarom olyan jelzőkkel illetni ezt a kapcsolatot, hogy „elhidegült”, vagy hasonlók. Kijövünk egymással, néha látom őket, de nincs változás.

Továbbra is nagy kérdés tehát, hogy a Sony és a Marvel szerződésében mi szerepel, mennyire használhatják fel Pókember képregényhőst a Marvel Univerzumában. Remélni tudjuk, hogy Pókember idei és Hazatérés filmje csak a kezdet volt, s a jövőben több kalandban is láthatjuk a Hálószövőt.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

A Végjáték íróitól tudjuk, hogy eredetileg a Végtelen háború már megágyazott volna Novának

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték már több, mint 2 milliárd dollárt kasszírozott össze

Kévés Bence Mihály

Rendezőt kapott a DC Sötét Univerzuma

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon