Kathleen Kennedy

Kathleen Kennedy szerint egy női rendezőnek kell rendezni az egyik új Star Wars-filmet

Múlt éjjel a BAFTA-díjátadó ünnepségén a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy is megszólalt, miszerint az egyik jövőbeli Star Wars-filmet női rendezőnek kell adni.

Múlt éjjel a BAFTA-díjátadó ünnepségén a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy is megszólalt, miszerint az egyik jövőbeli Star Wars-filmet női rendezőnek kell adni.

Ami a Star Wars franchise jövőjét illeti, ködbe burkolózik, mert fogalmunk sincs arról, hogy mi következik a messzi-messzi galaxisban a Skywalker kora után. A legendás Skywalker kora sorozat befejezése előtt több pletykát is olvashattunk már a jövővel kapcsolatban, köztük a rendezőkről, és most Kathleen Kennedy megerősítette, hogy a stúdió valóban tervezi, hogy az egyik jövőbeli film rendezés jogát egy női rendezőnek adja.

Ezután feltették Kennedynek a kérdést, hogy a Lucasfilm bizalmat szentel-e egy női rendezőnek, hogy a jövőben Star Wars-filmet forgasson, mire csak annyit válaszolt, hogy ez nem kérdés, teljes mértékig, de hogy mikor és melyik film lehet a befutó a nőknél, nem tudni. Igazából még azt sem tudni, hogy mi lesz most, de február végére várják a bejelentést a jövővel kapcsolatban.

Rian Johnson többször elmondta, hogy még mindig dolgoznak az új Star Wars-trilógián, illetve David Benioff és D.B. Weiss történetét sem vetették el teljesen, és arról már nem is beszélve, hogy rövidesen Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke is egy önálló részen fog dolgozni.

Total
1
Shares
Previous Article

Beindul a Doom Eternal

Next Article
Indiana Jones 5.

Kathleen Kennedy megerősítette, hogy Harrison Forddal közösen készítik az Indiana Jones 5. részt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!