Főoldal Filmek Karl Urban szerint Chris Pine és Chris Hemsworth is visszatér a Star Trek 4-ben
Filmek

Karl Urban szerint Chris Pine és Chris Hemsworth is visszatér a Star Trek 4-ben

A Star Trek 4. színésze, Karl Urban biztos benne, hogy Chris Pine és Chris Hemsworth szerepelni fog a folytatásban.

734
Star Trek 4

A Star Trek 4. színésze, Karl Urban biztos benne, hogy Chris Pine és Chris Hemsworth szerepelni fog a folytatásban.

Hetek óta attól hangos a Star Trek univerzum, hogy Chris Pine és Chris Hemsworth színészek nem tudtak megegyezni a gázsiról a stúdióval, ezért fogták, s otthagyták a szerepüket. Ennek ellenére Karl Urban a film egyik színésze biztos abban, hogy ez nem a végső döntés, és mindkét színész szerepet vállal majd a készülő produktumban, tehát nem kell nélkülöznünk Kirk kapitányt.

A Star Trek 4. sok szempontból is különleges, hiszen ez lesz a franchise első olyan filmje, amit S.J. Clarkson női rendező készít, a forgatókönyvet is nők írták (J.D. Payne és Patrick McKay), de még a film főellenségét is egy női színészre bízzák. Azonban jelen állás szerint a film főszereplők nélkül maradt, mert egyik Chris sem kíván részt venni a folytatásban, de ez nem szegte kedvét a Paramount Picturesnek, így is megcsinálják a negyedik részt.

A szereplőgárda valamennyi tagja már aláírt a folytatásra, köztük Karl Urban is, aki elmondta a napokban, hogy optimista a folytatással kapcsolatban, és szerinte Chris-ék visszatérnek az új részben:

Pillanatnyilag azt hiszem, hogy a projekt státusza valóban a két Chris szerződésével van összefüggésben. Remélem, hogy visszakapjuk őket egy vagy két filmre. Most csak várunk, hogy mi sül ki az alkudozásból. Biztos vagyok benne, hogy visszakapjuk őket… Chris Hemsworth és Chris Pine nagyszerű filmeket készítettek, kiemelkedők, és nagyon bízom benne, hogy erre a Paramount és a srácok is rájönnek, mert ismerem Christ. Mindenki együtt van, és mindenki meg akarja csinálni ezt a filmet, tehát el fog készülni. Vagyis, ha a Paramount hajlandó, akkor találnak módot arra, hogy elkészüljön a film. Ujjakat keresztbe tenni, és imádkozni.

A Star Trek: Mindenen túl a franchise utolsó részét 2016-ban mutatták be, ami nem aratott akkora sikert, mint amire előzetesen számítottak. Részben ezért is döntött úgy a stúdió, hogy inkább fizetési limitet határoznak meg, amibe nem fért bele egyik Chris sem, bár az is kétségtelenül igaz, hogy az elmúlt években mindkét színész gázsija jelentősen nőt. Elég csak a Thor: Ragnarököt, a Bosszúállók: Végtelen háborút, vagy akár a Wonder Womant kiemelnünk, mely filmek alaposan megemelték a két színész renoméját. Csak bízni tudunk benne, hogy megállapodnak egymással a felek, és nem szenved hiányt semmiben sem a következő Star Trek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Thor: Szerelem és mennydörgés
Filmek

Chris Hemsworth még mindig rosszul érzi magát a Thor: Szerelem és mennydörgés miatt

Két évvel a Thor: Szerelem és mennydörgés bemutatója után sem tudott megbarátkozni...

Furiosa: Történet a Mad Maxből
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Furiosa: Történet a Mad Maxből

Egy hónap múlva mozikban a Furiosa: Történet a Mad Maxből.