Star Trek 4

Chris Pine és Chris Hemsworth otthagyták a Star Trek 4.-et

A legfrissebb hírek szerint a Star Trek franchise két főszereplője, Chris Pine és Chris Hemsworth is kihagyhatja a következő részt, miután kisebb vita alakult ki a bérek körül.

A legfrissebb hírek szerint a Star Trek franchise két főszereplője, Chris Pine és Chris Hemsworth is kiszállt a következő részből, miután kisebb vita alakult ki a bérek körül.

A Paramount Pictures stúdió költségcsökkentésre törekszik a következő rész forgatása előtt, hiszen a Star Trek: Mindenen túl nem hozott akkora sikert a mozik kasszái előtt – a 190 millió dollárból készült film mindösszesen csak 343 millió dollárt termelt -, mint arra számított a stúdió. Ennek eredményeképpen a The Hollywood Reporter arra hívta fel a figyelmet, hogy Chris Pine és Chris Hemsworth is megszüntette a tárgyalásokat a stúdióval, nemes egyszerűséggel otthagyták a projektet. Bennfentes források megerősítették, hogy mindkét színészt elvesztette a negyedik rész, miután vitába torkollottak a tárgyalások, s a felek nem tudtak megegyezni a bérről. A hírek szerint a stúdió bércsökkentést eszközölt, sőt, a jelenlegi kontraktust is szerették volna módosítani, ami végső soron ahhoz vezetett, hogy a két sztár felállt, és elköszöntek a stábtól. Az ügy pikantériáját az adja, hogy rajtuk kívül Zoe Saldana, Zachary Quinto, Karl Urban, Simon Pegg és John Cho már igent mondtak a folytatásra.

Pedig nagy reményeket fűztünk a következő részhez is, ugyanis a franchise fennállásának ez lett volna az első olyan epizódja, amit női rendezőre bíznak. A Jessica Jones rendezője, S.J. Clarkson rendezőnőt kérték fel a filmkészítésre, miközben a forgatókönyvet egy női párosra, J.D. Payne és Patrick McKay írókra bízták, de még a főgonosz szerepét is egy női karakter tölti majd be. A filmet természetesen J.J. Abrams produkciós cége, a Bad Robot finanszírozza majd, de felmerül a kérdés, hogy a két sztár elvesztése mennyire nehezíti meg a forgatást, esetleg szükség van-e arra, hogy belenyúljanak a szkriptbe, vagy nemes egyszerűséggel új színészeket keresnek a szerepre. A tervek szerint a forgatás jövő év elején indul, és a filmet valamikor 2020-ban mutatják be, hogy utána zöld lámpát kapjon Quentin Tarantino, aki szintén bejelentkezett egy Star Trek részre.

Total
19
Shares
Previous Article

James Wan besegített Az apáca horror készítésébe

Next Article
Robotzsaru

Peter Weller is visszatér a Robotzsaru folytatásában?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!