Simon Pegg megerősítette, ki rendezi a Star Trek 4-et

Simon Pegg színésztől megtudtuk, hogy kit ültetnek a Star Trek 4 rendezői székébe. Jöhet a franchise első női rendezője.

Simon Pegg színésztől megtudtuk, hogy kit ültetnek a Star Trek 4 rendezői székébe. Jöhet a franchise első női rendezője.

S.J. Clarkson nevét már többször szóba hozták a Star Trek 4. résszel, de a készítők eddig hallgattak a rendező kilétéről. A JoBlo készített interjút Simon Pegg-gel, aki a lapnap elárulta, hogy a franchise negyedik részét Clarkson fogja elkészíteni.

Nagyon izgatott vagyok S.J. szerződése miatt. J.J. egy e-mailt küldött nekünk éppen a bejelentés előtt. Mindenki annyira izgatott volt. Szerintem Zack [Quinto] már dolgozott vele korábban. Láttam a dolgokat, amiket ő csinált, és szerintem nagyszerű választás volt.

Habár Quentin Tarantino egy ideig esélyesként pályázott a rendezői székre, de a stúdió inkább Clarksonnak szavazott bizalmat, aki ezzel a franchise első női rendezője is lesz. Tarantino korábban már vázolt egy elképzelést arról, hogy miről kéne szólnia a Star Trek 4-nek, de a hírek szerint Clarkson története köszönő viszonyban sem lesz Tarantino elképzelésével. A forgatókönyvet J.D. Payne és Patrick McKay írják, a filmet pedig ezúttal is J.J. Abrams produkciós cége, a Bad Robot készíti.

Total
0
Shares
Previous Article
Lando Calrissian

Kathleen Kennedy egy Lando Calrissian spin-offot szeretne

Next Article
Batman Flash

A Flashpoint lett volna Ben Affleck utolsó Batman-filmje?

Related Posts
Wide Screen YouTube