Wide Screen
Image default
Filmek

Simon Pegg megerősítette, ki rendezi a Star Trek 4-et

Simon Pegg színésztől megtudtuk, hogy kit ültetnek a Star Trek 4 rendezői székébe. Jöhet a franchise első női rendezője.

S.J. Clarkson nevét már többször szóba hozták a Star Trek 4. résszel, de a készítők eddig hallgattak a rendező kilétéről. A JoBlo készített interjút Simon Pegg-gel, aki a lapnap elárulta, hogy a franchise negyedik részét Clarkson fogja elkészíteni.

Nagyon izgatott vagyok S.J. szerződése miatt. J.J. egy e-mailt küldött nekünk éppen a bejelentés előtt. Mindenki annyira izgatott volt. Szerintem Zack [Quinto] már dolgozott vele korábban. Láttam a dolgokat, amiket ő csinált, és szerintem nagyszerű választás volt.

Habár Quentin Tarantino egy ideig esélyesként pályázott a rendezői székre, de a stúdió inkább Clarksonnak szavazott bizalmat, aki ezzel a franchise első női rendezője is lesz. Tarantino korábban már vázolt egy elképzelést arról, hogy miről kéne szólnia a Star Trek 4-nek, de a hírek szerint Clarkson története köszönő viszonyban sem lesz Tarantino elképzelésével. A forgatókönyvet J.D. Payne és Patrick McKay írják, a filmet pedig ezúttal is J.J. Abrams produkciós cége, a Bad Robot készíti.

Még több a témában...

Heves vita folyt J.J. Abrams és a Disney között a Skywalker kora filmezése alatt, a Disney többször is megvágta a filmet

Kévés Bence Mihály

J.J. Abrams A klónok háborúja egyik szereplőjére utalt, aki szerepelhet a Skywalker korában

Kévés Bence Mihály

A Star Wars oldal forrásában ráakadtunk a Star Wars: Episode IX címére?

Tarjányi Tünde

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon