Főoldal Filmek Először lesz női gonosztevője a Star Trek franchisenak
Filmek

Először lesz női gonosztevője a Star Trek franchisenak

S.J. Clarkson rendező bejelentette, hogy női főellenség lesz a Star Trek 4. részben.

715

S.J. Clarkson rendező bejelentette, hogy női főellenség lesz a Star Trek 4. részben.

Azt már tudjuk, hogy a következő Star Trek részt egy női rendezőre bízták, de a legfrissebb hírek szerint további női szerepeket szánnak kiosztani a franchise negyedik epizódjában. Egy a közelmúltban megjelent pletyka arról árulkodott, hogy Danai Gurira színésznőt a The Walking Dead sorozatból és a Fekete Párducból szemelték ki egy kulcsfontosságú karakterre a Star Trek következő részére. Most S.J. Clarkson rendező egy másik női főszereplőre hívta fel a figyelmet, aki a franchise történetében az első női gonosztevő lesz.

A That Hashtag Show kiderítette, hogy J.D. Payne és Patrick McKay forgatókönyve még korai szakaszban jár, de a film eddig két olyan női karaktert emel ki, akik nagyon fontos szerepet játszanak a történetben. Egyelőre nem ismert, hogy Gurira melyik oldalt erősíti majd, illetve, hogy ki tölti be a másik női főszerepet, de Clarkson nagyon reméli, hogy A-listás sztárokkal sikerül betöltetni ezeket a szerepeket.

Jövő héten talán okosabbak leszünk, mert a Paramount Pictures is ott lesz a San Diego-i Comic-Conon, ahol talán hivatalos bejelentést is kapunk a Star Trek 4.-hez.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...