Főoldal Filmek Kiszivárgott képek Okoye és Shuri új megjelenéséről a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott folytatásból
Filmek

Kiszivárgott képek Okoye és Shuri új megjelenéséről a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott folytatásból

A közönség novemberben visszatér Vakandába.

458
Bosszúállók: Végjáték
Forrás: Marvel Studios

Kevesebb mint egy hónap múlva kerül a mozikba a Marvel Studios legújabb filmje, a Thor: Szerelem és mennydörgés. Hónapokkal azután, hogy a várva várt film a mozikban landol, egy másik, izgatottan várt folytatás is készülő félben van. Bár a film Chadwick Boseman halála miatt sajnos T’Challa király nélkül mesélik el a Fekete párduc: Vakanda, légy áldott című folytatás történetét, de akadnak azért jól ismert, visszatérők szereplők is, mint például, Okoye (Danai Gurira) és Shuri (Letitia Wright).

A film marketingje még nem kezdődött el, de már most bepillantást nyerhettünk egy közelgő promóciós reklámanyagnak hála, amit a Sprite Zero Sugar szivárogtatott ki. Most először láthatjuk Okoye-t és Shurit, amint a vakandai üdvözlést (a jellegzetes mellkas előtt keresztbetett kezek) bemutatják.

Még 2020 decemberében, a Disney befektetőinek tartott rendezvényen Kevin Feige megerősítette, hogy T’Challa király szerepét nem fogják újraosztani másik színészre, ezzel szeretnének tisztelegni a Marvel Moziverzum egyetlen királya előtt. A Marvel Studios elnöke nem árulta el, hogy a történet szempontjából mit jelent ez, bár találgatások vannak, hogy ki veheti majd át Fekete Párduc helyét a folytatásban. Egyesek Okoye és Shuri személyét vitatták, mivel mindketten szoros kapcsolatban állnak T’Challával, míg egyesek arról találgatnak, hogy talán M’Baku (Winston Duke) is átvehetné a szerepet.

A filmet rendezte Ryan Coogler, aki Joe Robert Cole íróval közösen dolgozta ki a második részt cselekményét. A film főszereplői Lupita Nyong’o mint Nakia, Danai Gurira mint Okoye, visszatér Martin Freeman mint Everett Ross, Daniel Kaluuya mint W’kabi, Letitia Wright mint Shuri, Winston Duke mint M’Baku, Angela Bassett mint Ramonda, itt először mutatkozik be Dominique Thorne mint Riri Williams/Vasszív és Michaela Coel ismeretlen szerepben tűnik fel.

Noha a forgatást több alkalommal is félbe kellett szakítani sérülések miatt, a stúdió továbbra is úgy számol, hogy a folytatás 2022. november 11-én mozikba kerül.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események