Star Wars: Skywalker kora

Karl Urban a Skywalker kora vendégszerepéről is lehullt a lepel

Karl Urban elárulta, kit játszott a filmben.

A rajongók leginkább Dredd bíróként vagy a The Boys című sorozatból Billy Butcherként ismerik Karl Urbánt, akiről mint kiderült múlt héten, volt egy titkos szerepe a Star Wars: Skywalker korában is. Noha J.J. Abrams nem osztott nagy szerepet a színésznek, máig rejtély maradt, hogy szerepelt a filmben, arról pedig végképp lemondhattunk, hogy melyik figurát játszotta a történetben.

A Digital Spy készített interjút a színésszel az Amazon gyártású The Boys második évadjával kapcsolatban, ami az előzetes alapján még az első résznél is durvább, véresebbre sikerült. Miközben a nagysikerű első évad folytatásáról beszélgettek, Urban azt is elmesélte, hogy az egyik rohamosztagost játszotta abban a jelenetben, amikor Kylo Ren a csillagrombolón sétál a folyosón, s a Ren lovagjai követik. J.J. Abrams nagy álmát váltotta valóra ezzel a színésznek, aki mindig is arra vágyott, hogy egyszer rohamosztagosként szerepeljen a legendás történetben.

Arról van szó, hogy szerencsém volt elmenni és meglátogatni J.J. Abrams rendezőt, mialatt ő forgatta a Skywalker korát. Miközben ott voltam, rohamosztagosnak öltöztem, és egy nagyon vicces napunk volt a forgatáson. Az egyik régi álmom vált valóra, hogy rohamosztagos lehettem, szóval ezt kihúzhatom a bakancslistáról. A végső vágásban én mondtam, hogy ’Ren lovagjai’, amikor Kylo Ren a folyosón elsétál két rohamosztagos mellett. Én voltam az egyik közülük.Karl Urban

A sztárok és híres személyek gyakran kapnak vendégszerepet Star Wars alkotásokban. A James Bond franchise főszereplőjét alakító Daniel Craig is elmondhatja magáról, hogy rohamosztagost játszott Az ébredő Erőben, ő volt az, akit elmetrükkel megbabonázott Rey a Starkiller bázison. A brit királyi család, Vilmos és Harry herceg is szerepet kapott volna eredetileg Az utolsó Jedikben, de jelenetüket kivágták végül.

Karl Urban
Total
4
Shares
Previous Article
Emmy-díj

A 2020-as Emmy-díj jelöltjei: A legjobb dráma sorozat kategória jelöltje a The Mandalorian

Next Article

Minden, amit a Marvel's Avengers bétájáról tudunk

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!