[SDCC 2020] Az Amazon máris berendelte a The Boys harmadik évadát

A streamingplatform zöld utat adott a sorozat folytatásának.

Hatalmas sikert aratott a tavalyi évben a The Boys című sorozat, mely remekül rímelt rá korunk filmes trendjeire, hiszen a szuperhőskultusz volt a sorozat középpontjában, ám mindez kiforgatva, kisarkítva, sok esetben ironikusan jelent meg. A széria rögtön hatalmas sikert aratott, a nézők kifejezetten szerették ezt a fajta megközelítést, így nem volt meglepő, hogy az Amazon gyakorlatilag azonnal berendelte a sorozat második évadát. Az már korábban kiderült, hogy a produkció soron következő szezonja szeptember 4-én rajtol majd a streaming-szolgáltató platformján, most a Comic Con rendezvényén pedig több újdonságot is megosztottak a nyilvánossággal a sorozattal kapcsolatban. Megérkezett egy videó, illetve kiderült, hogy a sorozat a harmadik évados berendelést is megkapta.

Az új videó többek között elárulta, hogy miért volt véres a főszereplők alakulata a korábban megosztott képen. A hivatalos kommunikáció szerint a sorozat második évada még véresebb, még intenzívebb lesz, és szerencsére a főszereplők is visszatérnek, sőt egy szupergonosz is borzolja majd a kedélyeket.

Ez a sorozat jelenleg vitán felül az Amazon egyik húzóprodukciója, de nem kell azért aggódniuk az előfizetőknek, többek között jön az Utopia, illetve a régóta dédelgetett hatalmas terv, a Gyűrűk ura-sorozat, mely szintén grandiózusnak ígérkezik.

A The Boys második évada szeptember 4-én debütál az Amazon platformján.

Total
2
Shares
Previous Article

Egy vadonatúj platformer mutatkozott be a Sonic The Hedgehog alkotóitól

Next Article

[SDCC 2020] Traileren Az Úr sötét anyagai második évada

Related Posts
Tovább

Visszatértek a túlélők!

A The Walking Dead hosszas téliszünet után visszatért, és egy mozgalmas résszel megmutatta hogy tartogat még izgalmakat ez az évad. Az új epizódban Ricket, Darylt, Morgant és szinte az összes fontos szereplőt viszontláthattuk több kevesebb ideig.

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!