Wide Screen
Image default
Sorozatok

[SDCC 2020] Az Amazon máris berendelte a The Boys harmadik évadát

A streamingplatform zöld utat adott a sorozat folytatásának.

Hatalmas sikert aratott a tavalyi évben a The Boys című sorozat, mely remekül rímelt rá korunk filmes trendjeire, hiszen a szuperhőskultusz volt a sorozat középpontjában, ám mindez kiforgatva, kisarkítva, sok esetben ironikusan jelent meg. A széria rögtön hatalmas sikert aratott, a nézők kifejezetten szerették ezt a fajta megközelítést, így nem volt meglepő, hogy az Amazon gyakorlatilag azonnal berendelte a sorozat második évadát. Az már korábban kiderült, hogy a produkció soron következő szezonja szeptember 4-én rajtol majd a streaming-szolgáltató platformján, most a Comic Con rendezvényén pedig több újdonságot is megosztottak a nyilvánossággal a sorozattal kapcsolatban. Megérkezett egy videó, illetve kiderült, hogy a sorozat a harmadik évados berendelést is megkapta.

Az új videó többek között elárulta, hogy miért volt véres a főszereplők alakulata a korábban megosztott képen. A hivatalos kommunikáció szerint a sorozat második évada még véresebb, még intenzívebb lesz, és szerencsére a főszereplők is visszatérnek, sőt egy szupergonosz is borzolja majd a kedélyeket.

Ez a sorozat jelenleg vitán felül az Amazon egyik húzóprodukciója, de nem kell azért aggódniuk az előfizetőknek, többek között jön az Utopia, illetve a régóta dédelgetett hatalmas terv, a Gyűrűk ura-sorozat, mely szintén grandiózusnak ígérkezik.

A The Boys második évada szeptember 4-én debütál az Amazon platformján.

Még több a témában...

[SDCC 2020] Az acélember írója, David S. Goyer egy alternatív befejezésről beszélt, illetve Supermannek miért kellett megölnie Zod tábornokot

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2020] Előzetesen a For All Mankind második évada

Vigh Martin

[SDCC 2020] A franchise legélethűbb dinoszauruszaival találkozhatunk majd a Jurassic World: Dominionban

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat