a
FőoldalFilmekHírességek cameo-szerepeit kivágták a Star Wars: Az utolsó Jedikből

Hírességek cameo-szerepeit kivágták a Star Wars: Az utolsó Jedikből

John Boyega színész megerősítette, hogy több híresség rövid felbukkanását is kivágták a héten bemutatott Star Wars: Az utolsó Jedikből.

A Star Wars-világ legnépszerűbb szereplői maguk a rohamosztagosok, akik páncéljába az elmúlt évek alatt már több híresség is kipróbálta magát, legutóbb éppen James Bondot játszó Daniel Craig próbálta ki magát Az ébredő Erő egyik fontos jelenetében. De J.J. Abrams alatt Vilmos és Harry herceg is kapott egy-egy részt.

Az utolsó Jedik bemutatója előtt elárulták, hogy a filmben több híresség is felbukkan majd, de John Boyega egy interjúban elárulta, hogy a Brit Királyi család két tagjának cameo részét végül kivágták a filmből:

Szerepeltek a filmben. Rosszul vagyok ettől, és az esettől. Igen, benne voltak a filmben, de kivágták őket belőle. Személy szerint tegnap bocsánatot kértem tőlük, „Elnézést, de kivágták önöket a filmből.” Will csak annyit felelt, „Azt hiszem, többet kell dolgoznom a készségen.”

Úgy tűnik, hogy Rian Johnson rendező nem szerette volna másolni Abramst, akinek 7. részében már felbukkant a két híresség. Bár egy ismerős arcot azért kiszúrhattunk a film végén Az utolsó Jedikben. A végső jelenetben a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet rendezőjét, Gareth Edwardsot látjuk amint belenevet a kamerába.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.