a
FőoldalFilmekA tél katonája elárulta, hogy mikor fejezik be a Bosszúállók 4. forgatását?

A tél katonája elárulta, hogy mikor fejezik be a Bosszúállók 4. forgatását?

Sebastian Stan, aki A tél katonáját játssza a Marvelnél talán elszólta magát, hogy mikor fejeződik be a Bosszúállók 4. forgatása.

Russoék jó úton haladnak afelé, hogy befejezzék a Bosszúállók: Végtelen háború folytatását, amit jelenleg csak a Bosszúállók 4. címen jegyeznek. Eredeti elképzelés az volt, hogy a Végtelen háborút két részre bontják, mely első felvonása jövő áprilisban érkezik a magyar mozikba, míg a második része 2019 májusában, de végül két önálló részként kell tekinteni a Marvel Moziverzum harmadik fázisának fináléjára.

A Collider munkatársa beszélgetett Sebastian Stannel, aki utalást tett arra, hogy Russoék mikor végeznek a Bosszúállók 4. forgatásával:

Szerintem január 13, talán. Talán mégsem. Talán folytatódik a forgatás. Ez lesz az egyik olyan film, amelyet a leghosszabb ideig forgatják. Valójában ez két film, így technikailag is különbözőek.

A Bosszúállók 4. amerikai bemutatóját 2019. május 3-ára tűzték ki.

dc-es-marvel-univerzum

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.