Főoldal Filmek Adam Drivert még mindig kísérti, hogy Kylo Ren megölte Han Solót Az ébredő Erőben
Filmek

Adam Drivert még mindig kísérti, hogy Kylo Ren megölte Han Solót Az ébredő Erőben

Sokan vitatják a pillanatot, amikor Kylo Ren megölte Han Solót.

235
Klyo Ren

Adam Driver visszaemlékezett arra a pillanatra, amikor Kylo Ren megöli Han Solót a Star Wars: Az ébredő Erő című filmben. A színész bevallása szerint közel egy évtizeddel a film bemutatója után még mindig kísérti a gondolat, hogy a legendás Harrison Forddal forgatott.

A folytatástrilógia első része talán túl sokat merített az Egy új reményből, de az biztos, hogy senki sem számított arra, hogy Harrison Ford Han Solo karaktere találkozik a teremtőjével. Arra pedig végképp nem számítottunk, hogy az ikonikus karakter fia, Kylo Ren saját kezével végez az apjával.

Bár Ford osztozott a vásznon Carrie Fisher Leia Organájával, Han halála az eredeti trilógia után többet nem láttuk a franchise három főszereplőjét együtt. Sokak számára még most is felfoghatatlan, hogy a Lucasfilm meghozta a döntést, és megölte a rajongók kedvencét. Szomorú, ugyanakkor maga a pillanat mégis erőteljes volt, és ez az a jelenet, amely továbbra is kísérti Adam Driver színészt.

A CNN Entertainmentnek nyilatkozva a Ferrari sztárja azt mondta: “Valaki minden nap emlékeztet erre”. Arra a kérdésre, hogy komolyan gondolja-e, Driver hozzátette: “Nem minden nap, de igen. Régebben többször volt, de most már valószínűleg havonta egyszer valaki tudatja velem, hogy megöltem Han Solót”.

Emlékszem az aznapi forgatásra, és egyáltalán nem éreztem megrázónak akkor.

Nem John Williams játszott a háttérben.

Harrison olyan nagylelkű és elgondolkodtató volt, és számomra ez egy nagyszerű pillanat volt a forgatáson, még akkor is, ha a haláláról volt szó.

Adam Driver

A Skywalker kora című filmben Kylo Ren újra találkozott az apjával, amely hatással volt az Első Rend vezetőjére, visszatért a helyes útra és Rey oldalán az Uralkodó elleni háborúba indult. Végül feláldozta magát, hogy megmentse Rey-t, és ezzel véget vetett a Skywalker vérvonalnak. Arról továbbra sincs hír, hogy látjuk-e a folytatásban Ben Solót, mivel Daisy Ridley karaktere, Rey visszatér az egyik közelgő mozifilmben, ez pedig adná a lehetőséget, hogy Erő-szellemként Adam Driver is felbukkanjon.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars Jedi Survivor
Játékok

Az EA törölt egy Star Wars-játékot, a Vasember és Fekete Párduc projektek még készülnek

Leépítések és törölt projektek az Electronic Arts-nél, de készül a Star Wars...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

Ian McDiarmid egy elmélettel állt elő arról, hogy Palpatine császár szexelt-e

Belegondolni is vad, hogy Palpatine szexelt, de miért ne tette volna?