Főoldal Filmek Karen Gillan számára is rejtély Nebula jövője A galaxis őrzői vol. 3. részben
Filmek

Karen Gillan számára is rejtély Nebula jövője A galaxis őrzői vol. 3. részben

Érzelmi változásokon eshet át a karakter.

574
Nebula

A Bosszúállók: Végjáték egyik főszereplője, Karen Gillan, egy, a napokban megtartott virtuális interjú keretein belül fejtegette Nebula további sorsát, illetve, hogy mi várhat rá a már megerősített A galaxis őrzői vol. 3. részben, mert bár a forgatókönyv elkészült, James Gunn elmondása alapján folyamatosan változik, apróbb finomításra szorul itt-ott a szrkipt.

A Marvel Moziverzum grandiózus fináléjában Nebulának le kellett számolnia múltbéli énjével, és végignéznie bántalmazó apja halálát kétszer is. Kétségtelen, hogy a karakter fejlődése ígéretesnek bizonyult, és most, hogy hős vált belőle, felmerül a kérdés, hogy mihez kezdenek vele James Gunn és a Marvel a folytatásban.

Gillan nemrégiben egy GalaxyCon Live beszélgetésen mesélt arról, milyen lelkiállapotba kerülhetett Nebula, miután az Őrült Titán végleg eltűnt az életéből.

Nebula jövőjével kapcsolatban olyan kérdések merültek fel bennem, mint: ’A zaklatások megszűnésével milyen irányt vesz majd a jelleme?’ ’Hogyan fog tudni ismét talpra állni?’ Véleményem szerint ez egy rendkívül paradox érzés lehet azoknak, akik szülői erőszakot voltak kénytelenek átélni. Elkeseredettek, mert még mindig táplálnak szeretet irántuk, ugyanakkor viszont gyűlölik őket, és örülnek a haláluknak.

Karen Gillan

A színésznő hozzátette, izgatottan kísérné el Nebulát egy olyan helyre, ahol újrakezdheti az életét. Nehéz megmondani, hogy ez pontosan mit takar, de Nebula minden bizonnyal erősíteni fogja a Galaxis Őrzői csapatát. Hacsak nem dönt úgy, hogy nekivág megkeresni Gamorát, akit amúgy teljesen összezavart az új világba való megérkezése.

Ti hogyan képzelnétek el Nebula életét a folytatásban?

Karen Gillan Nebula

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események