Főoldal Filmek Zoe Saldaña szerint hiba lenne a Marvel részéről, ha búcsút intenénk a Galaxis Őrzőinek
Filmek

Zoe Saldaña szerint hiba lenne a Marvel részéről, ha búcsút intenénk a Galaxis Őrzőinek

Vajon látjuk még a Galaxis Őrzőit?

223
A galaxis őrzői vol. 3.
Forrás: Marvel Studios

A tavaly bemutatott A galaxis őrzői: 3. rész egyfajta lezárása volt a korábbról megismert hősöknek, és köztük Zoe Saldaña is elbúcsúzott a Marvel Moziverzumtól, de ettől még az Őrzők visszatérhetnek egy másik formációval. Ezt osztja Saldaña is, véleménye szerint nagy érvágás lenne a stúdiónak, ha végleg lezárták volna ezt a történetet.

A Discourse podcastnek nyilatkozva Saldaña elmondta, hogy az “első sorban” fogja megünnepelni, amikor visszatérnek a Galaxis Őrzői, de hozzátette, hogy szerinte jó ötlet lenne, ha a Marvel Studios újragondolná a karakterét, Gamorát.

Eddig úgy voltam vele, hogy [végleg] elment számomra, de nem hiszem, hogy Gamorának örökre búcsút intettünk. Szerintem hatalmas veszteség lenne a Marvel számára, ha nem találnának módot a Galaxis Őrzőnek visszahozására. A rajongók kedvelik ezt a csapatot, tudod? Ennek élére megkaptuk James Gunn forgatókönyvét, ami egyszerűen csodálatos és nagyon különleges volt ehhez a műfajhoz. Jót tett nagyon a műfajnak.

Zoe Saldaña

Saldaña mellett többen megszólaltak a trilógia befejező része után. Dave Bautista a premier előtt azt mondta, hogy “megkönnyebbült”, hogy Drax számára ennyi volt a képernyőn. James Gunn rendező, aki most a DC Univerzum társfejlesztője, hosszasan beszélt érzelmeiről a befejező résszel kapcsolatban.

Továbbra sem egyértelmű, hogy mire készül a Marvel Studios a csapattal, feltéve, ha vannak ilyen tervek. Arra kevesen fogadnának, hogy visszahozzák ezeket a karaktereket, mert a Disney inkább azt az utat választotta, hogy átadja a stafétabotot egy másik karakternek – ahogy azt láttuk Amerika Kapitány esetében a Bosszúállók: Végjáték után -, de persze akadnak kivételek is, mint James Rhodes ezredes, miután Terence Howardot váltotta Dom Cheadle.

A galaxis őrzői: 3. rész
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események