Főoldal Filmek Dave Bautista megerősítette, hogy A galaxis őrzői volume 3. lesz az utolsó film, amiben Draxet játssza
Filmek

Dave Bautista megerősítette, hogy A galaxis őrzői volume 3. lesz az utolsó film, amiben Draxet játssza

Dave Bautista szerint megkönnyebbülés számára, hogy utoljára játssza Draxet.

183
A galaxis őrzői - Ünnepi különkiadás

Dave Bautista bevallotta, hogy megkönnyebbült, hogy A galaxis őrzői volume 3. lesz az utolsó szerepe Draxként, mivel szeretne komolyabb színészi szerepeket kapni a jövőben. A Marvel Studios várva várt filmjét tavasszal fogják bemutatni a mozikban, amihez korábban már kaptunk egy nagy előzetest, sőt, Drax és Mantis őrült kalandját az ünnepi különkiadásban is végigkísérhettük.

A birkózóból lett színész a GQ-nak adott interjújában elmondta, hogy “nagyon hálás” az MCU-szerepéért, de megerősítette, hogy A galaxis őrzői volume 3. részben látjuk utoljára Drax, a pusztító szerepében. Bautista elmondása alapján készen áll arra, hogy lezárja a karakter fejezetét és mást is kipróbáljon.

Annyira hálás vagyok Draxért. Imádom őt! De van egyfajta megkönnyebbülés bennem[, hogy vége]. Nem volt minden pillanata kellemes, nehéz volt eljátszani ezt a szerepet. A sminkelési folyamat levert engem, és egyszerűen nem tudom, hogy akarom-e, hogy Drax legyen az örökségem – ez egy buta alakítás, és én drámaibb dolgokat akarok csinálni.

Dave Bautista

Bautista eddig hat filmben, valamint a tavaly megjelent Disney+ Holiday Specialben alakította Draxot, de nagyon szeretné megmutatni színészi sokoldalúságát. Különösen Denis Villeneuve rendezővel szeretne szorosabbra fűzni a munkát, miután a Dűne és a Szárnyas fejvadász 2049 című filmekben is együtt dolgoztak.

“Ha én lehetnék az első számú [a hívólistán] Denisnél, akkor fa*zom, ingyen is elvállalnám a szerepet. Azt hiszem, így megtudhatnám, hogy mennyire tudnék jó lenni. A legjobbat hozza ki belőlem. Más fényben lát engem, látja azt az előadót, aki lenni akarok.”.

Amellett, hogy A galaxis őrzői volume 3. lesz Bautista hattyúdala lesz Drax szerepében, egyben ez lesz James Gunn utolsó filmje az MCU-ban, mivel elvállalta a DC Studios társ-vezetői posztját, ahol a jelek szerint egy hosszú távú tervet állít össze, amely egyesíti a DC-filmeket, a tévét és az animációt.

Gunn a trilógia befejező részét kínkeserves és érzelmes búcsúnak nevezte a vidámabb ünnepi különkiadáshoz képest, amely novemberben jelent meg a Disney+-on. Nem ez volt a legcselekménydúsabb MCU-projekt, ugyanakkor rendkívül szórakoztató volt, meghitt, és néhány fontos részletet is elárult a csapatról és arról, hogy mi jöhet még, amikor májusban visszatérnek a Galaxis Őrzői.

A galaxis őrzői volume 3. országos bemutatója 2023. május 4.

A galaxis őrzői volume 3.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.