Főoldal Filmek A Disney+ megerősítette, időben mikor játszódik A galaxis őrzői: 3. rész
Filmek

A Disney+ megerősítette, időben mikor játszódik A galaxis őrzői: 3. rész

Választ kaptunk, pontosan mikor játszódik a film, és James Gunn egy spekulációt is lelőtt a 4. résszel kapcsolatban.

461
A galaxis őrzői: 3. rész
Forrás: Marvel Studios

A trilógia befejező része szerdán jelent meg, és ennek alkalmából a Disney+ megerősítette, hogy A galaxis őrzői: 3. rész pontosan hol illeszkedik a Marvel Moziverzum idővonalába, míg James Gunn rendező megerősítette, hogy nem tervezi a visszatérést, amennyiben a Marvel Studios elkészíti a franchise negyedik részét.

Ahogy már néhány sorral feljebb is említettük, a Galaxis Őrzői harmadik kalandja már streamelhető a Disney+-on. A folytatás utolsó jelenetében Űrlord visszatér a Földre, és újra találkozik nagyapjával, míg Mordály az Őrzők egy új csapatát vezeti a galaxis rémes ellenfelei ellen. A filmből nem kaptunk választ arra, hogy időben hol játszódik a történet, de a Disney+ jóvoltából erre a kérdésre is választ kaptuk minap, hogy mindez hogyan illeszkedik az MCU tágabb idővonalába.

A streamingszolgáltató leírása szerint A galaxis őrzői: 3. rész cselekménye A Hangya és a Darázs: Kvantumánia után játszódik, de még a Titkos invázió eseményei előtt járunk. Az információ tudtában nagyon szívesen megnéznénk, hogy Peter Quill mit gondol arról, hogy Ritson elnök hadat üzen a Földön élő minden nem emberi lénynek.

Ha szerencsénk van, ezt a kérdést is érintik majd a Legendás Űrlord projektben, melynet James Gunn már korábban megerősített, hogy készülőben van. Ezzel kapcsolatban spekulációkat olvashattunk, hogy Gunn a jövőben ismét munkát kap a Marvelnél, de a rajongók legnagyobb bánatára a rendező ezt cáfolta közösségi oldalán.

Post by @jamesgunn
View on Threads
Post by @jamesgunn
View on Threads

Gunn azt a felvetést is elutasította, hogy a jelenlegi Gamora – aki egy másik idősíkról érkezett a Bosszúállók: Végjátékban – nem fog elődje nyomdokaiba lépni, vagyis bármennyire szeretnék sokan, nem lesz belőle Őrző. Az író és rendező korábban elmondta, hogy fontolgatta ezt, de végül úgy döntött, hogy Thanos lányának a Fosztogatók adnak otthon a folytatásban, ahogy láttuk azt a harmadik részben.

A galaxis őrzői: 3. rész már streamelhető a Disney+-on.

A galaxis őrzői: 3. rész
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.