Főoldal Filmek Közzétették A galaxis őrzői: 3. rész törölt jelenetét, amelyben az Evolúció Mestere, Adam Warlock és Kraglin sorsát láthatjuk
Filmek

Közzétették A galaxis őrzői: 3. rész törölt jelenetét, amelyben az Evolúció Mestere, Adam Warlock és Kraglin sorsát láthatjuk

A videóban láthatjuk, hogy a befejezés után mi történt a film főgonoszával.

365
A galaxis őrzői: 3. rész

Újabb törölt jelenetet mutattak be James Gunn A galaxis őrzői: 3. részéből, ebben a videóban pedig a csapat végső csatájának utóhatását láthatjuk az Evolúció Mestere ellen vívott harcban. A karaktert megformáló Chukwudi Iwuji korábban már beszélt szerepéről, hogy talán nem halt meg a filmben, ahogy azt sokan gondolták, hiszen forgattak vele egy alternatív befejezést.

A moziban látott befejezés azzal végződik, hogy a Galaxis Őrzői legyőzik a film főgonoszát, Mordály meghúzza a ravaszt, és miután megmentenek mindenkit Evolúció Mesterének űrhajójáról, felrobban a hajó. Ebből sokan arra gondoltak, hogy a karakter is odaveszett a hajó fedélzetén, azonban leforgattak egy alternatív befejezést, amely megerősítette, hogy az Őrzők a főgonoszt is megmentették az utolsó pillanatban.

A galaxis őrzői: 3. rész holnap jelenik meg a digitális platformokra, és a most közzétett törölt jelenetből kiderül, hogy mi lett a gonosz Evolúció Mestere sorsa, miután a film vége felé legyőzte őt Mordály és az Őrzők csapata. A befejezetlen (Mordály kicsit durván néz ki) jelenetben a megalomániás gonosztevőt újra bebörtönzik a Tudástérben, miközben megpróbálja megjavítani a bőrmaszkot, amit az Őrzők elleni harc során letépett.

Ebben a videóban még látjuk, ahogy Kraglin (Sean Gunn) beszervezi Adam Warlockot (Will Poulter) az új csapatba, miközben arra is felhívja új barátjuk figyelmét, hogy az “Adam önmagában” nem túl jó szuperhősnév, valami ütősebbre lesz szüksége, így születik meg az Adam Warlock.

A Marvel Studios új filmjében, A GALAXIS ŐRZŐI: 3. RÉSZ-ben a hőn szeretett különc banda már kicsit máshogy fest. Peter Quillnek, akit még mindig gyötör Gamora elvesztése, össze kell verbuválnia csapatát, hogy megvédjék az univerzumot és megóvják egyik társukat is. Ha ez a küldetés nem jár sikerrel, az a galaxis őrzőinek végét jelenti…— Figyelem! A film több jelenetét kísérő villódzó fények hatással lehetnek azon nézőkre, akik hajlamosak fotoszenzitív epilepsziára vagy más módon fényérzékenyek.

James Gunn és a Galaxis Őrzői utolsó filmjét már játsszák a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...