Főoldal Filmek A galaxis őrzői: 3. rész egyik kulcsszereplőjének a sorsát vitatta meg James Gunn
Filmek

A galaxis őrzői: 3. rész egyik kulcsszereplőjének a sorsát vitatta meg James Gunn

Fontos részlet derült ki A galaxis őrzői: 3. rész egyik karakteréről, James Gunn döntését is megindokolta.

481
A galaxis őrzői: 3. rész
Forrás: Marvel Studios

A galaxis őrzői: 3. rész már a mozikban, ami több szereplő búcsúját is jelenti; kezdve szeretett írónknak és rendezőnknek, aki ezzel az új résszel távozik a Marvel Moziverzumtól, hogy teljes erejével a DC Univerzum újjáépítésére koncentrálhasson. De nemcsak James Gunn távozik, hanem a Galaxis Őrzői több szereplőjének is ez volt az utolsó kalandja.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

Néhány napja már megjelent egy cikk arról, hogy a filmhez leforgattak egy alternatív befejezést, amiben az Evolúció Mesterét nem öli meg Mordály, megkegyelmez teremtőjének. A mozikba került változat végén az Őrzők megmentik és a Tudástérbe evakuálják a génmanipulált gyerekeket és állatokat az Evolúció Mesterének hajójáról. A film végén ez a hajó megsemmisül, így sok néző abban a hitben volt, hogy a gonosztevő odaveszett a hajó fedélzetén.

A The Direct bejegyzésében egy VFX-művész azonban elárulta, hogy az Evolúció Mesterét cipelte Drax az ölében az evakuálási jelenet alatt, ami azt jelenti, hogy az Őrzők úgy döntöttek, hogy megmentik a film fő antagonistáját.

Gunn a Twitteren magyarázta meg ezt a döntést, és megerősítette azt is, hogy jelenleg hol tartózkodik az Evolúció Mestere.

“Ez az egész Mordály utazásának csúcspontja” – írta Gunn válaszában. “A változása abban áll, hogy nem öli meg – a legkevésbé empatikusból a legempatikusabb Őrzővé válik. Butaságnak és csalókának tűnik, hogy nem hajlandó végezni vele, majd otthagyja egy felrobbanó hajón. És igen, van egy törölt jelenet. Igazából nagyon jó, de a végét elrontotta. De majd az extrákban meglátod.”

Egy másik tweetben Gunn megerősítette azt is, hogy az Evolúció Mesterét bebörtönözték az Őrzők, és jelenleg a Tudástér egyik cellájában raboskodik a gonosztevő. Ezzel nagyobb értelmet kap Chukwudi Iwuji néhány napja tett kijelentése, hogy karakterével leforgattak egy jelenetet, és életben maradt.

Ebből nehéz megjósolni, hogy látjuk-e az Evolúció Mesterét a jövőben, milyen tervei vannak a stúdiónak a karakterrel, aki olyan szuperhősökkel akadt összetűzésbe a képregényekben, mint a Fantasztikus Négyes vagy az X-Menek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.