Főoldal Filmek Chukwudi Iwuji A galaxis őrzői: 3. rész alternatív befejezéséről beszélt, hogy mi történt volna az Evolúció Mesterével
Filmek

Chukwudi Iwuji A galaxis őrzői: 3. rész alternatív befejezéséről beszélt, hogy mi történt volna az Evolúció Mesterével

Készült egy alternatív befejezés a Galaxis Őrzőihez, és megmutatják majd?

527
A galaxis őrzői: 3. rész
Forrás: Marvel Studios

A galaxis őrzői: 3. részből megtudtuk, hogy az Evolúció Mestere kísérletezett az állatokon, és az egyik teremtménye volt Mordály. James Gunn író és rendező többször elmondta, hogy csak azért tért vissza, hogy befejezze a munkát, és bemutassa Mordály eredettörténetét, hiszen titkon ő volt a trilógia főszereplője.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

Az Evolúció Mestere a Marvel Moziverzum egyik legmegvetendőbb nagy gonosztevője, akiről a végső csatában kiderült, hogy évekkel korábban Mordály majdnem végzett vele, amikor a mosómedve kiszabadult a börtönből, és az arcáról szó szerint lemarta a húst. De a gonosz túlélte, s életét arra áldozta, hogy megtalálja az “állatát”, ami különleges géneket hordoz, amivel magasabb szintre emelheti az evolúciót.

A galaxis őrzői: 3. rész sztárja, Chukwudi Iwuji egy alternatív befejezésről beszélt, amiben utalt rá, hogy az Evolúció Mesterével valójában nem végzett Mordály a film befejezésében, hanem megkegyelmezett neki. A mozikban bemutatott film végén azonban eljött az ideje, hogy az Evolúció Mestere megkapja végső büntetését, és Mordály meghúzta a ravaszt.

Feltételezzük, hogy a film főellensége meghalt, amikor a hajója felrobbant, de a színész, Chukwudi Iwuji most határozottan utalt arra, hogy a gonosz tudós nemcsak hogy túlélte, de még az is elképzelhető, hogy kapunk egy törölt jelenetet, amiben választ kapunk sorsára.

Nos, hadd fogalmazzak így. Remélem, hogy látni fogtok egy bővített változatot vagy talán egy alternatív befejezést, tudjátok, amit biztosan leforgattunk. Azt értem ez alatt, hogy a Marvel lényege, hogy ha nem látunk valakit meghalni, akkor nem feltétlenül halt meg, és még ha meg is hal, mit jelent ez a Multiverzumban, igaz?

De a lényeg az, hogy Mordály nem lő le engem. Azt mondják, hogy miért nem ölöd meg, ő pedig azt mondja, hogy ‘nem, nem fogom megölni’. És valójában nem látjátok, ahogy a hajóval odaveszek én is, szóval ezt most hagyjuk függőben.

Chukwudi Iwuji

Tegyük fel, hogy az Evolúció Mestere túlélte ezt a találkozást az Őrzőkkel, amiből következik az, hogy a Marvel Studiosnak még tervei vannak a főellenséggel. Talán bosszút akar állni az Őrzőkön, vagy pedig a képregényekből ismert ellenségei, például a Fantasztikus Négyes, az Ezüst Utazó vagy az X-Men lesz a célpontja.

A galaxis őrzői: 3. rész
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.