James Gunn

James Gunn tisztázta, hogy a Végjáték miatt át kell-e írni A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyvét

Az elmúlt időben több olyan pletykáról is olvashattunk már, hogy a Bosszúállók: Végjáték miatt át kell írni A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyvét.

Az elmúlt időben több olyan pletykáról is olvashattunk már, hogy a Bosszúállók: Végjáték miatt át kell írni A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyvét.

Miután a Végtelen háborúban Thanos a Lélekkőért feláldozta, levetette a Vormir sziklafaláról a lányát, Gamora visszatért a Végjátékban, igaz egy fiatalabb Gamorát láttunk 2014-ből, egy másik idősíkból. A galaxis őrzői vol. 2. végén látott kép nagyban különbözik attól, mint amivel Űrlord és a Benatar legénysége szembetalálta magát a Bosszúállók: Végjáték végén: Gamora halott, de egy fiatalabb énje csapdába esett a jelenben (a fő idősíkban).

Csakhogy még bonyolultabb legyen a téma, a Végjáték végén Thor is csatlakozott az Őrzőkhöz, s együtt vágtak neki az űr sötét végtelenjének, hogy megtalálják Gamorát. A San Diego-i Comic-Conon bejelentették a Thor: Szerelem és mennydörgést, ami nemcsak A galaxis őrzői vol. 3. előtt jön ki a mozikba, hanem még sztorija is megelőzi azt, vagyis a mennydörgés istene jóval azelőtt válik el új barátaitól, hogy a Marvel rajongók látnák Gamora és Űrlord dilemmáját.

James Gunn kirúgása és visszafogadása csak tovább bonyolítja a témát, hiszen a rendező távozása előtt megírta a szkriptet, s átadta a Marvelnek. A The Suicide Squad két jelenet forgatása között Gunn elárulta, hogy a Végjáték miben befolyásolja történetét:

A tervek szerint 2020 év végén kezdődik A galaxis őrzői vol. 3. forgatása, amit eredetileg 2019 elején kezdtek volna, ha 2018 nyarán a Disney nem rúgja ki a rendezőt a bántó megjegyzései miatt. Végül Alan Horn, a Disney társelnöke megkegyelmezett neki, és márciusban visszafogadták a rajongók és színészek kedvenc rendezőjét, aki jelenleg a Warnernek filmezi az Öngyilkos osztag folytatását (vagy rebootját).

Total
4
Shares
Previous Article
Bob Iger

Bob Iger személyesen szeretné megbeszélni a Marvel-balhét Martin Scorsese rendezővel

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

Részletgazdag képet kaptunk a Sötét Oldal Rey dupla pengéjű fénykardjáról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!