Wide Screen
Image default
Filmek

James Gunn tisztázta, hogy a Végjáték miatt át kell-e írni A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyvét

Az elmúlt időben több olyan pletykáról is olvashattunk már, hogy a Bosszúállók: Végjáték miatt át kell írni A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyvét.

Miután a Végtelen háborúban Thanos a Lélekkőért feláldozta, levetette a Vormir sziklafaláról a lányát, Gamora visszatért a Végjátékban, igaz egy fiatalabb Gamorát láttunk 2014-ből, egy másik idősíkból. A galaxis őrzői vol. 2. végén látott kép nagyban különbözik attól, mint amivel Űrlord és a Benatar legénysége szembetalálta magát a Bosszúállók: Végjáték végén: Gamora halott, de egy fiatalabb énje csapdába esett a jelenben (a fő idősíkban).

Csakhogy még bonyolultabb legyen a téma, a Végjáték végén Thor is csatlakozott az Őrzőkhöz, s együtt vágtak neki az űr sötét végtelenjének, hogy megtalálják Gamorát. A San Diego-i Comic-Conon bejelentették a Thor: Szerelem és mennydörgést, ami nemcsak A galaxis őrzői vol. 3. előtt jön ki a mozikba, hanem még sztorija is megelőzi azt, vagyis a mennydörgés istene jóval azelőtt válik el új barátaitól, hogy a Marvel rajongók látnák Gamora és Űrlord dilemmáját.

James Gunn kirúgása és visszafogadása csak tovább bonyolítja a témát, hiszen a rendező távozása előtt megírta a szkriptet, s átadta a Marvelnek. A The Suicide Squad két jelenet forgatása között Gunn elárulta, hogy a Végjáték miben befolyásolja történetét:

A forgatókönyv mindig változik, mert az én szkriptem folyamatosan változik addig a pillanatig, amikor elkezdem a forgatást. De a Végjáték miatt semmi sem változik, mert már az Őrzők harmadik részének írása előtt tudtam, hogy mi volt a [Végjáték] forgatókönyvben.
James Gunn

A tervek szerint 2020 év végén kezdődik A galaxis őrzői vol. 3. forgatása, amit eredetileg 2019 elején kezdtek volna, ha 2018 nyarán a Disney nem rúgja ki a rendezőt a bántó megjegyzései miatt. Végül Alan Horn, a Disney társelnöke megkegyelmezett neki, és márciusban visszafogadták a rajongók és színészek kedvenc rendezőjét, aki jelenleg a Warnernek filmezi az Öngyilkos osztag folytatását (vagy rebootját).

Még több a témában...

James Gunn ezzel az őrült ötlettel állt elő az élőszereplős Scooby-Doo 3. tervénél

Kévés Bence Mihály

Premierdátumot kapott a Fekete Özvegy-film, és borult a teljes 4. fázis menetrendje

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Thor: Sötét világ

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat