Star Wars: Skywalker kora

John Boyega visszatérne egy másik Star Wars-filmben, amennyiben J.J. Abrams és Kathleen Kennedy érintett benne

Soha ne mondd, hogy soha.

Annak ellenére, hogy korábban több alkalommal is negatívan beszélt a sokszínű karakterek bemutatásáról a folytatástrilógiában, és megköszönte, de ő többet nem kér ebből, John Boyega most azt mondja, hogy visszatérne a fracnhisehoz, feltéve, hogy J.J. Abrams direktor és Kathleen Kennedy is érintett lenne ebben a filmben.

Sok kritika érte a Disney érában készült Star Wars-filmeket, és sok rajongó abban is hibát talált, ahogy a franchise bemutatta a diverz karaktereket. John Boyega által alakított Finnt sokáig úgy reklámozták, mint egy rohamosztagosból lett jedit, de végül be kellett érnie egy mellékszereppel. A Star Wars: Skywalker kora című befejezésben próbálta elmondani Reynek, hogy Erő-érzékeny ő is, ám a Disney nem hagyta szóhoz jutni, így nem sok mindent tett hozzá a történethez.

A bemutató után több kiállásban is ostorozta a Disneyt az angol színész, azonban egy eddig nem látott interjúban Boyega elismerte, hogy nyitott visszatérni a messzi-messzi galaxisba, de van néhány megkötése. Csak akkor térne vissza, ha néhány ismerős arccal dolgozhatna újra együtt.

Bárhogy is legyen, nyitott vagyok egy beszélgetésre, amíg Kathleen, J.J. és talán valaki más is a csapat itt van. Ez nem kérdés, hogy visszatérnék.John Boyega

Mindenképpen meglepő a színész kijelentése, de érdekes kiemelni, hogy nem hangzott el Rian Johnson neve a videóban. Úgy tűnik, hogy nemcsak a rajongók, de még a színészek között is megosztó Az utolsó Jedik. Gyakorlatilag a VIII. rész miatt siklott félre nagyon sok minden, ami végül a trilógia vesztét is okozta. Amikor Mark Hamill először kezébe vette a forgatókönyvet, konkrétan kiakadt Luke Skywalker sorai miatt, hogy ő ezt nem fogja megcsinálni. 

Total
1
Shares
Previous Article

Kiszivárgott a következő God of War sztorija?

Next Article

TESZT: Iron Harvest : Operation Eagle DLC

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!