Wide Screen
Image default
Filmek

Jennifer Aniston elárulta, hogy mindig is Wonder Woman szeretett volna lenni

Így már érthető, hogy múltkor miért támadta annyira élesen a képregényfilmeket, hiszen nem ő kapta Wonder Woman szerepét.

Tegnap éjjel tartották a Screen Actors Guild-díj ünnepségét, ahol Jennifer Aniston is díjat kapott az Apple TV+ szolgáltatón futó The Morning Show című szerepe után. A díjátadó ünnepség után a sajtó megrohamozta kérdéseivel a színésznőt, és így derült ki többek között, hogy mindig is Wonder Womant szerette volna eljátszani a képernyőn.

Az interjúban Jennifer Aniston elárulta, hogy mindig is arra vágyott, hogy egyszer ő legyen Csodanő, azonban túl sokáig tartott várni, és kénytelen volt lemondani a szerepről. Bár Aniston lecsúszott, hogy az amazonok hercegnőjét keltse életre, hiszen a szerep jelenleg Gal Gadoté, nagyon reméli, hogy visszatérhet az Apple saját készítésű vígjátékában:

Nagyon sok tennivalóm van. Őszintén úgy érzem, hogy csak belekezdtem ebbe a kreatív döntésbe. Éppen most fedeztem fel egy új szerelmet ebben, amiről nem gondoltam korábban, szóval szinte új szemmel nézem, hogy mit csinálok színészként. Több komédiát akarok csinálni. Nevetni akarok.
Jennifer Aniston

A mostani eset már csak azért is annyira érdekes, hiszen éppen ő foglalt állást Martin Scorsese kijelentése mellett, amiben támadták a Marvel alkotásait, amiért azok kiszorítják a művész- és komoly filmeket a mozikból. Így viszont már érthető, hogy miért támadta élesen a „vidámparki kalandokat”, mert nem őt kérte fel a Warner Bros. hogy Csodanő legyen.

Még több a témában...

ÉVADKRITIKA: Morning Show S01

Vigh Martin

A Jóbarátok sorozat az HBO Maxon éledhet újra

Vigh Martin

Jennifer Aniston a Marvel-filmeket okolja a „fogyatkozó” filmiparért

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon