Főoldal Filmek Jennifer Aniston elárulta, hogy mindig is Wonder Woman szeretett volna lenni
Filmek

Jennifer Aniston elárulta, hogy mindig is Wonder Woman szeretett volna lenni

Így már érthető, hogy múltkor miért támadta annyira élesen a képregényfilmeket, hiszen nem ő kapta Wonder Woman szerepét.

797
Jennifer Aniston

Így már érthető, hogy múltkor miért támadta annyira élesen a képregényfilmeket, hiszen nem ő kapta Wonder Woman szerepét.

Tegnap éjjel tartották a Screen Actors Guild-díj ünnepségét, ahol Jennifer Aniston is díjat kapott az Apple TV+ szolgáltatón futó The Morning Show című szerepe után. A díjátadó ünnepség után a sajtó megrohamozta kérdéseivel a színésznőt, és így derült ki többek között, hogy mindig is Wonder Womant szerette volna eljátszani a képernyőn.

Az interjúban Jennifer Aniston elárulta, hogy mindig is arra vágyott, hogy egyszer ő legyen Csodanő, azonban túl sokáig tartott várni, és kénytelen volt lemondani a szerepről. Bár Aniston lecsúszott, hogy az amazonok hercegnőjét keltse életre, hiszen a szerep jelenleg Gal Gadoté, nagyon reméli, hogy visszatérhet az Apple saját készítésű vígjátékában:

A mostani eset már csak azért is annyira érdekes, hiszen éppen ő foglalt állást Martin Scorsese kijelentése mellett, amiben támadták a Marvel alkotásait, amiért azok kiszorítják a művész- és komoly filmeket a mozikból. Így viszont már érthető, hogy miért támadta élesen a „vidámparki kalandokat”, mert nem őt kérte fel a Warner Bros. hogy Csodanő legyen.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Szexi női főgonoszok
Filmek

A legdögösebb filmes női gonoszok

Az elmúlt évek szexi női főgonoszait mutatjuk be.

The Morning Show
Kritikák/tesztek

Morning Show 1. évad kritika

Jennifer Aniston és Reese Whiterspoon közös sorozata, a The Morning Show kitűnő...