Jennifer Aniston

Jennifer Aniston elárulta, hogy mindig is Wonder Woman szeretett volna lenni

Így már érthető, hogy múltkor miért támadta annyira élesen a képregényfilmeket, hiszen nem ő kapta Wonder Woman szerepét.

Így már érthető, hogy múltkor miért támadta annyira élesen a képregényfilmeket, hiszen nem ő kapta Wonder Woman szerepét.

Tegnap éjjel tartották a Screen Actors Guild-díj ünnepségét, ahol Jennifer Aniston is díjat kapott az Apple TV+ szolgáltatón futó The Morning Show című szerepe után. A díjátadó ünnepség után a sajtó megrohamozta kérdéseivel a színésznőt, és így derült ki többek között, hogy mindig is Wonder Womant szerette volna eljátszani a képernyőn.

Az interjúban Jennifer Aniston elárulta, hogy mindig is arra vágyott, hogy egyszer ő legyen Csodanő, azonban túl sokáig tartott várni, és kénytelen volt lemondani a szerepről. Bár Aniston lecsúszott, hogy az amazonok hercegnőjét keltse életre, hiszen a szerep jelenleg Gal Gadoté, nagyon reméli, hogy visszatérhet az Apple saját készítésű vígjátékában:

A mostani eset már csak azért is annyira érdekes, hiszen éppen ő foglalt állást Martin Scorsese kijelentése mellett, amiben támadták a Marvel alkotásait, amiért azok kiszorítják a művész- és komoly filmeket a mozikból. Így viszont már érthető, hogy miért támadta élesen a „vidámparki kalandokat”, mert nem őt kérte fel a Warner Bros. hogy Csodanő legyen.

Total
18
Shares
Previous Article
Colin Trevorrow

Colin Trevorrow reagált a hétvégén kiszivárgott Star Wars: IX. rész vázlataira

Next Article
Michael Rooker

Michael Rooker szerint az AMC azért nyírta ki The Walking Dead karakterét, mert nem akarták megfizetni

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!