Quentin Tarantino és Jennifer Aniston a főhőse az elfeledett Spielberg játéknak

Újragondolták a 1997-es Director’s Chairt.

Talán a kilencvenes évek volt az interaktív mozik aranykorszaka a CD-ROM eljövetelével, Dunát lehetett rekeszteni az ilyen játékokkal akkoriban. A műfaj mostanában egyfajta reneszánszát éli, születnek jobb és és kevésbé jó alkotások is.

Paolo Pedercini viszont most egy igazán autentikus darabbal nevezett be ebbe a zsánerbe, ugyanis az 1997-es Director’s Chairt újította fel. A Steven Spielberg nevével fémjelzett program gyakorlatilag egy multimedia CD-ROM volt, amelyben a filmkészítés csínját-bínját magyarázta a mester. Persze a dolog száraz lett volna ha csak ő magyaráz, így forgatott anyagok is elérhetőek voltak benne Quentin Tarantino és Jennifer Aniston szereplésével.

Ezeket a jeleneteket felhasználva alkotott Pedercini egy új címet, mely a Steven Spielberg’s Director’s Choices lett. A fejlesztő egy igazi interaktív mozit készített az anyagból választási lehetőségekkel, de elmondása szerint elég őrült projekt volt, hiszen volt mit felújítani a több mint húsz esztendős alapanyagon. A végeredményt saját honlapján tette közzé, így ingyenesen bárki játszhatja.

A végére maradt még két videó. Az elsőben az Easy Allies elemzi az régi-új játékot, a másodikban pedig az eredeti multimédiás anyaggal kapcsolatos werkfilmecskét élvezhetjük.

Total
0
Shares
Previous Article
Aquaman

James Wan megerősítette, hogy az Aquaman 2. több horrorelemet fog tartalmazni

Next Article
Pókember

Kötve hisszük, hogy ez lenne a Pókember 3. címe, és ezt bizonyítékokkal is alátámasztották

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!