Szexi női főgonoszok

A legdögösebb filmes női gonoszok

Az elmúlt évek szexi női főgonoszait mutatjuk be.

Ha filmes főgonoszokra gondolunk, hagyományosan férfiak jutnak eszünkbe, nem véletlenül, hiszen belőlük van a legtöbb és jellemzően rájuk írják inkább a negatív szerepeket. Van azonban jópár gonosztevő a másik nemből is, akik ráadásul vadítók, és őket nézve a férfiak csak az állukat próbálják megtalálni.
Lássuk kik is ezek a dögös női kollégák!

Szexi női gonoszok

A legszexibb női filmes gonoszok, bár a lista persze még jócskán bővíthető. Nem maradt más hátra, mint, iratkozzatok fel a THEGG YouTube-csatornájára.

Jean Grey – X-Men: Az ellenállás vége

A Famke Janssen által játszott Jean Grey az első X-Men trilógia 2006-os, harmadik etapjában tér vissza, miután a második részben látszólag meghal, hogy megmentse a mutánsokat. Önfeláldozásával szabadjára engedte magából Főnix nevű énjét, akinek ereje még Xavier és Magnetojénál is hatalmasabb és pusztítóbb. Magneto sikeresen a saját oldalára állítja Főnix Jean-t, akit a végső összecsapásban végül szerelmének, Logannek kell megölnie, hogy megmentse az emberiséget. Ha valami, akkor az biztos, hogy a gonosszá vált Jean Greyre az átlag nézők nem a zseniálisan kidolgozott karaktere, hanem sokkal inkább a szexi megjelenése miatt emlékeznek a mai napig.

Catherine Tramell – Elemi ösztön

Catherine Tramell - Elemi ösztön

Nem csak a szexi, de az ötletes és eredeti filmes gonoszok listájára is minden bizonnyal felkerülne Catherine Tramell az 1992-es Elemi ösztönből. Az elvetemült írónő a saját maga által elkövetett gyilkosságokat használja fel regényeihez inspirációként, amire a Michael Douglas alakította nyomozó próbál fényt deríteni. Sharon Stone ikonikus femme fatale-ját valószínűleg az is ismeri, aki nem látta az Elemi ösztönt, hiszen a kihallgatás alatti ikonikus láb áttétel az egyik legklasszikusabb snitt, ami valaha készült.

Ava Lord – Sin City: Ölni tudnál érte

Ava Lord - Sin City: Ölni tudnál érte

Az egyik legbrutálisabb és legszebb képregényfilm folytatása a 2014-es Ölni tudnál érte, ami bár nem ért fel a nagy elődhöz, volt benne néhány felejthetetlen szitu és karakter. Például a címszereplő, Ava Lord, a gyönyörű, manipulatív, erőszakos és kegyetlen femme fatale, aki meztelen testével vesz rá sok férfit, hogy a kedve szerint cselekedjen, ez pedig nem egyszer jelenti valakinek a halálát. Ava Lordot a csodálatos Eva Green kelti életre, aki számos alkalommal alakított már pasikat kihasználó, pióca nőket.

Dr. Elsa Schneider – Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag

Indiana Jones mindig is jól választott, ha nőkről volt szó, egy kivétellel. Az 1989-es Utolsó kereszteslovagban a régész-kalandor, a szintén nagy kujon apja és a Szent Grál utáni nyomozás során, Velencében találkozik a fiatal és csinos Dr. Elsa Schneiderrel. A hölgyről pár légyott és kaland után kiderül, hogy náci, ami a Németországból kijutni próbáló Jonesoknak nem igazán könnyíti meg a dolgát. Schneider doktornő ugyanakkor láthatóan szerelmes Indy-be, még segít is neki Berlinben, a Szent Grál hatalma utáni kapzsi vágya viszont legyőzi őt, és végül ez okozza a vesztét.

Dr. Julia Harris – Förtelmes főnökök

Dr. Julia Harris - Förtelmes főnökök

A közhiedelemmel ellentétben Jennifer Aniston nagyon is jó színésznő, és bár ezt csak ritkán van alkalma bizonyítani, a 2011-es Förtelmes főnökökben megcsillogtatta tudását és testi adottságait. A három beosztott főnökellenes vígjátékában a színésznő alakítja Dr. Julia Harris fogorvost, Dale szexuális ragadozó főnökét, aki a legvadabb ötletekkel és tettekkel terrorizálja, az egyébként házas beosztottját. Bár a másik két elmebeteg főnökhöz képest még Julia tekinthető a legkevésbé veszélyesnek, a vígjáték végén azért ő is megkapja, ami jár neki.

Total
12
Shares
Previous Article

Cáfolják azon beszámolókat melyek szerint hűtési gondokkal küszködik az Xbox Series X

Next Article
Snoke

Az új Star Wars-könyv egy kicsivel többet tár fel és tisztáz Snoke legfőbb vezér eredetéről

Related Posts