Főoldal Filmek Ez a világsztárok véleménye Magyarországról
Filmek

Ez a világsztárok véleménye Magyarországról

Magyarország egyre népszerűbb a hírességek körében.

543
Will Smith

Magyarországon az elmúlt években nem kevés hollywoodi sztár fordult meg filmforgatások miatt, emellett pedig rengeteg koncert és a további rendezvények is vonzották a hírességeket. Tavaly a Szigeten koncertezett Ed Sheeran mellett többek közt Iggy Pop is, és a Backstreet Boys is meglátogatta kis hazánkat, de Jason Momoa, Oscar Isaac és Luke Evans is forgatott nálunk. A főváros szépsége az egyik szempont ami ide vonzhatja a hírességeket és azok produkcióit, de miről lehet még szó?  Összegyűjtöttük most nektek különböző világsztárok véleményét a Magyarországról.

Világsztárok, akik megfordultak Magyarországon.

A cikket videós formában is megtaláljátok a THEGG YouTube-oldalán, és ne felejtsetek el feliratkozni, ha nem szeretnétek lemaradni az érdekességekről.

Will Smith

Will Smith

Ő először két éve járt hazánkban, amikor többek közt minden engedély nélkül illegálisan táncolt a Lánchíd tetején, hogy teljesítse a InMyFeelingsChallenge-et. A színész tavaly viszont nem csak új filmjét forgatta Budapesten, de az 51. születésnapját egy a Bazilika előtti meglepetés koncerttel ünnepelte meg. Nem is csoda, hiszen ahogy ő nyilatkozta, teljesen beleszeretett a városba. Történelmi helyszínei és a modern építészet egymás mellett élése teszi számára ennyire értékessé a várost, amit egy rejtett ékszerdoboznak tart. Emellett le volt nyűgözve a város hídaitól, és ahogy Instagram-oldalán beszélt róla, mindig is érdekelték, hogyan épülnek ezek a monstrumok. A magyar nyelvvel is próbálkozott Will, viszont nem sok sikerrel. Úgy fogalmazott: hiába erőlködött, a magyar nyelv annyira különbözik minden másiktól, hogy a szavak mindig kiestek a fejéből.

Bryan Adams

A kanadai származású énekes tavaly járt legutóbb Magyarországon, amikor egy ingyenes koncertet adott a Hősök terén több, mint 70 ezeres közönség előtt. A Skandináv lottó 20 éves születésnapjának ünneplésére hívták el a művészt, aki előtt a WellHello melegítette be a közönséget. Korábban Bryan arról nyilatkozott, hogy szeret Budapesten zenélni, és az adja számára a legnagyobb élményt, amikor a közönség vele együtt énekel. Viszont hiába adott már 7-szer koncertet a városban, még sosem tudott igazán körülnézni.

Timothée Chalamet

Dűne

A Kisasszonyokból és a Szólíts a neveden című filmekből ismert fiatal színész, tavaly kétszer is dolgozott Magyarországon készülő produkcióban. Az V. Henrik című filmet Szilvásváradon forgatták, ami nagyon megfogta Timothée-t, aki “egy szép élményként” írta le az itt töltött időt, illetve Magyarországot is csodásnak találta. Emellett egyébként egy Interjújában szinte tökéletesen mondta ki Szilvásvárad nevét, ami azért valljuk be, nem kis teljesítmény.

Sting

Eddig összesen 12-szer koncertezett Budapesten a világsztár és a város történelmisége és a csodás építészete fogta meg amikor először Magyarországra érkezett, emellett pedig a közönség is éppen olyan rock and roll volt, mint a világ másik felén. A jó hangulat pedig azóta sem változott! Két éve esőben és hidegben kellett játszania, viszont a nagy lelkesedés a közönség soraiból még Stinget is átmelegítette!

PewDiePie

Két éve járt nálunk a Youtube egyik koronázatlan királya. Egy 15 perces videóban mutatta körbe Budapestet, ez pedig ma már majdnem 5 millió megtekintésnél jár. Ha a videót egy szóban kellene összefoglalni azt mondanánk “pretty”, hiszen PewDeePie és Marzia ezt a szót használták legtöbbször a városra. Feleségével végigjárták az összes híres turista helyszínt, és így nem maradhatott ki a Gellért fürdő, a Parlament, a Vásárcsarnok vagy a Budai várnegyed sem. Elsütötték a ‘We are hungry’ poént is, illetve az augusztus huszadikai tűzijátékot is az első sorból élvezték. Igaz látszólag nem nagyon tudták éppen mit ünnepelnek a magyarok, amikor “Happy independance-t” kívánt PewDeePie a videóban. Az egyetlen negatívumot a taxi sofőrökről említette, akik “nem szeretnék oda vinni ahova menne, mert vissza kellene fordulniuk.” Ez látszólag hihetetlennek tűnt a vlogger számára.

Szerző
THEGG

Ha filmek, sztárok vagy érdekességek után kutatsz, akkor a THEGG a te választásod, nálunk ugyanis mindenből találsz egy keveset!

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Bad Boys – Mindent vagy többet
BREAKINGElőzetesek

Will Smith és Martin Lawrence bemutatta a Bad Boysd 4. előzetesét

A Bad Boys 4. főszereplőiből ezúttal tényleg rosszfiúkat csinálnak.

Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk
Filmek

Will Smith egy fényképpel búcsúzott a Bad Boys 4. forgatásáról

Idén nyáron a rosszfiúk visszatérnek, az első hivatalos kép a Bad Boys...