Wide Screen
Image default
Filmek

Jennifer Aniston a Marvel-filmeket okolja a „fogyatkozó” filmiparért

Martin Scorsese után Jennifer Aniston is nekiment a Marvel-filmeknek, a szuperhősöket okolja Hollywood bukdácsolásáért.

Martin Scorsese után Jennifer Aniston is nekiment a Marvel-filmeknek, a szuperhősöket okolja Hollywood bukdácsolásáért.

Múlt héten nagy port kavart Martin Scorsese legendás filmrendező kijelentése, melyben a Marvel Studios alkotásait egy vidámparki hullámvasúthoz hasonlította, voltaképpen azt mondta ki, hogy a Marvel-filmek nem moziba illő alkotások. Most egy másik híresség hasonló álláspontot képvisel.

A Variety készített interjút a Jóbarátok című sorozat korábbi színésznőjével, Jennifer Anistonnal, aki részben a Marvelnek köszönhetően tér vissza a sorozatokhoz, mert állítása szerint a „csökkenő” filmipart a Marvelnek köszönhetjük, mert miközben a szuperhősök évről-évre megmentik a világot, addig ártanak a közepes és ki költségvetésű filmeknek.

Látjátok, hogy mi érhető el: csak fogyatkoznak és fogyatkoznak, mígnem csak nagy Marvel-filmek maradnak. Olyan dolgok, amikre nem kérnek fel, vagy igazán nem is érdekelnek, mert nem akarok zöld háttér előtt élni.

Feltételezzük azt, hogy a színésznőnek nemcsak a Marvellel van baja, hanem összességében valamennyi szuperhőssel, de még azt sem zárhatjuk ki, hogy azért neheztel ennyire a Marvel-filmekre, mert lecsúszott egy szerepről, vagy éppenséggel azért, mert nem kérték fel egyszer sem. Mindeközben érdekes dolog, hogy nem először mondják ki, hogy a szuperhősök kora jelenti a filmipar vesztét. A probléma ezzel csak az, hogy amíg dübörögnek a jegyeladások a mozik kasszái előtt, nem lesz változás. Aniston abba sem gondolt bele, hogy igen is készülnek olyan alkotások a világon, amik egyensúlyozzák a Marvelt.

Jennifer Aniston

Még több a témában...

A Kampókéz rendezője, Nia DaCosta hozza a Marvel Kapitány 2. részét

Kévés Bence Mihály

James Gunn biztosította a rajongókat afelől, hogy nem fog késni A galaxis őrzői vol. 3.

Kévés Bence Mihály

A Disney CEO a Fekete Özvegy-film Disney+ debütálásáról is utalt?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat