Batwoman

Javicia Leslie megosztotta az első hivatalos képet a Batwoman szereléséről

Mutatjuk Batwoman új szerelését.

Ruby Rose még nyár elején jelentette be, hogy elköszön Batwoman szerepétől. A döntést arra fogta, hogy a sorozat forgatása túl sok időt vesz el szabadidejéből, nem erre szerződött. Később a CW csatorna és a sorozat showrunnere bejelentette, hogy nem fogják újracastingolni Kate Kane karaktert, helyette egy teljesen új karaktert mutatnak be, aki majd átveszi Batwoman szerepét a szériában.

A vezető szerepet végül Javicia Leslie kapta, aki egy eddig ismeretlen Ryan Wilder nevű személyt keltett életre. A karakterről nem sokat tudni, de senki sem tartotta számon, mivel Ryan éveket töltött drogcsempészként, a gothami rendőrség elől menekült és rossz szokásokkal leplezte fájdalmát. Egyszerű lányszívű és nagyon kemény, és a legveszélyesebb harcművészeteket is elsajátította.

A Batwoman-sorozat második évad forgatása már tart, így várhatóan az előttünk álló néhány hétben még több képet kapunk Leslie karakteréről és jelmezéről. A színésznő jobbnak hitte, ha saját maga megosztja az első képet Gotham City új védelmezőjéről.

A megosztott fotó még a próbafelvételen és kamerateszten készült, és minden bizonnyal ez volt az első olyan alkalom, amikor magára öltötte a köpenyt, a parókát és a teljes denevérjelmezt. Leslie jelmeze megegyezik azzal, amit Rose viselt az első évadban, ám nem lepődnénk meg, ha a teszt után apróbb változtatásokat eszközöltek volna Ryan kosztümjén.

A Batwoman-sorozat valamikor 2021-ben tér vissza az amerikai The CW kábeltévé képernyőjére.

Total
18
Shares
Previous Article
Moon Knight

Moon Knight Disney+ sorozat főszerepére Keanu Reeves-t szemelte ki a Marvel Studios

Next Article

HDR-ben a közelmúlt összes látványos trailere

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!