Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

Javicia Leslie lett Ruby Rose utódja a Batwoman-sorozatban

Megvan a Batwoman-sorozat új vezető karaktere.

Nem akármilyen mizériába torkollott a The CW csatornán futó Batwoman-sorozat sorsa, miután Ruby Rose egy váratlan pillanatban lemondott a vezető szerepről, nem sokkal a második évad forgatása előtt. Szerencsére azonban a producerek egy nagyszerű tervvel álltak elő. Úgy döntöttek, hogy nem Kate Kane szerepére keresnek új színésznőt, hanem egy teljesen új karaktert fognak bemutatni, aki majd helyettesíti a főhőst.

Éjjel a csatorna készítői bejelentették, hogy a God Friended Me-ből ismerős Javicia Leslie fogja váltani Ruby Rose-t a második évadtól. Pontos okot máig nem árulták el, hogy miért döntött ilyen hirtelen Rose a távozás mellett, csak arról lehet olvasni, hogy az elnyújtott és szoros munkatervvel akadt gondja, nem tetszett a hosszú órákon át tartó forgatás.

A bejelentésről a Deadline számolt be elsőként, hogy a színésznő egy olyan új karaktert fog játszani, akivel eddig még soha nem találkoztunk a The CW csatorna sorozataiban. Az új karaktert Ryan Wilder-nek hívják. Leslie a bejelentés után úgy fogalmazott, hogy nagyon büszke a szerepre, és hogy részt vehet egy ilyen úttörő sorozatban.

Rendkívül büszke vagyok arra, hogy én lehetek az első fekete színésznő, aki a Batwoman ikonikus karakterét eljátszhatja a televízióban, és biszexuális nőként megtisztelő számomra, hogy csatlakozhatok ehhez az úttörő sorozathoz, ami ilyen úttörő az LGBTQ+ közösség számára.Javicia Leslie

Sokan ettől az új karaktertől és a megváltozott történettől várják a megváltást, hiszen az első évad nem aratott olyan nagy sikert, mint arra előzetesen számítottak. Bár a pilot rész meggyőző volt, az évad során a nézettség és a minőség is lejtmenetre kapcsolt. Javicia Leslie hozhatja meg az áttörést most.

A Batwoman 2021-ben folytatódik a The CW csatornán.

Még több a témában...

A Batwoman gyártásvezetője nem halálesettel írja ki Kate Kanet a második évadból

Horváth Mihály

A Batwoman showrunnerje elmagyarázta, hogy miért nem keresnek színésznőt Kate Kane szerepére

Kévés Bence Mihály

Egy teljesen új karakter fogja megörökölni Batwoman szerepét, miután Ruby Rose kiszállt a sorozatból

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat