Főoldal Sorozatok A Batwoman gyártásvezetője nem halálesettel írja ki Kate Kanet a második évadból
Sorozatok

A Batwoman gyártásvezetője nem halálesettel írja ki Kate Kanet a második évadból

A főhősnő épségben távozhat a történetből.

442
Batwoman

A híresztelésekkel ellentétben a Ruby Rose által alakított Kate Kanet nem ölik meg a Batwoman második szériájában. Az efféle tervekről szóló pletykákra reagált Caroline Dries, gyártásvezető, aki elmondta, nem híve a homofób megoldásoknak.

Kate Kane már nem lesz része a zöld íjász univerzumnak a Batwoman jövő évi visszatérésekor. Ez azonban nem jelenti azt, hogy Dries el akarná tenni láb alól a karaktert. A filmes, a twitter oldalán tette közzé a hírt, mely szerint Bruce Wayne unokatestvére ugyan valóban eltűnik a CW csatornán futó sorozatból, de megesküdött rá, hogy nem alkalmazza a sokak által kritizált “temesd el a melegeket” formulát.

Fontosnak tartom, hogy tisztázzam a félrevezető információkat. Mint tizenöt éve íróként dolgozó leszbikus, mélyen elhatárolódom a ’halott leszbikus szindrómától’ és abszolút nem kívánok részese lenni. Én ugyanúgy szeretem Kate Kanet, ahogyan ti. Nem fogunk ilyen aljas módon elbánni vele. Valójában, a második évad egyik legnagyobb rejtélyét, az ő eltűnése fogja képezni.

Caroline Dries

Batman köddé válása szintén egy titokzatos esemény volt a Batwoman sorozatban, így különös döntésre vall az a tény, hogy még egy álarcos jótevőnek nyoma vész. Persze, hacsak a két eset nem kapcsolódik össze valahogyan. Amiben biztosak lehetünk, hogy Ruby Rose karakterének ideje lejárt, és egy új színésznő, Ryan Wilder veszi át a helyét.

Kate Kane megölése valóban nem lett volna elfogadható opció, úgyhogy érdekes belegondolni, hogyan fogja a sorozat elvarrni ezt a szálat, főleg az első évad gyors lezárása után.

Batwoman

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események