Főoldal Sorozatok Ruby Rose a sok munkaóra miatt hagyta ott a Batwoman főszerepét
Sorozatok

Ruby Rose a sok munkaóra miatt hagyta ott a Batwoman főszerepét

A színésznőnek nem tetszett az éjszakába nyúló munka

462
Batwoman

Tegnap robbant a hír, hogy Ruby Rose nem tér vissza a Batwoman főszerepében, miután lemondott a szerepről, ám ésszerű magyarázatot nem kaptunk távozására. Úgy tűnik azonban, hogy a kemény beosztással gyűlt meg a baja, hiszen a sorozat szerepe túl sok munkát követelt meg tőle, s ez nem tetszett neki.

A The CW kissé nehéz helyzetbe került, mert a második évad előtt szereplőválogatást kell kiírni a főszerepre. A Variety több forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy Rose nem lelkesedett, hogy a 20 részes sorozat felvételei túl sok időt emésztettek fel szabadidejéből. Végül ez játszott sorsdöntő szerepet abban, hogy távozik a Batwoman-sorozatból.

A TVLine továbbá azt is kinyomozta, hogy a színésznő egyáltalán nem volt boldog, hogy ezen a sorozaton dolgozhatott, és ez a munkáján is meglátszott. Szóval idővel mindenki belátta, hogy a show számára a legjobb döntés, ha útjaik elválnak, és új színésznőt keresnek a szerepre. Pedig a készítők mindent megtettek Rose-ért, még a sorozat forgatását is Vancouverbe vitték, hogy a színésznő otthonosan érezze magát, merthogy itt él, így az utazással sem volt gondja.

Ruby Rose korábban olyan filmekben kapott szerepet, mint a John Wick: 2. felvonás és a Meg – Az őscápa, de ezeknél közel sem beszélhetünk főszerepekről, inkább csak támogatói szerepet töltött be a főszereplő oldalán. A blockbustereket megelőzően pedig a Netflix gyártású Narancs az új fekete tévéshowban bizonyított két évadon keresztül, de itt is csak mellékszereplőt alakított. Igazán nagy lehetőséget csak a Batwomanben kapott, amivel párhuzamosan a munka mennyisége is megnőtt, ez azonban nem tetszett neki.

Ruby Rose
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események