x
Close


Közelgő események

Sorozatok

Batwoman: Ruby Rose szerepét Wallis Day veszi át, ő lesz Kate Kane a sorozatban

Rose még 2020-ban dobta vissza Kate Kane szerepét.

Batwoman: Ruby Rose szerepét Wallis Day veszi át, ő lesz Kate Kane a sorozatban
  • PublishedMarch 23, 2021

Nagy port kavart a tavalyi évben, amikor Ruby Rose bejelentette, hogy a második évadra már nem tér vissza Batwoman főszerepében. A színésznő bejelentésében a fárasztó és elnyújtott forgatásokra panaszkodott, hogy a munka mellett nem marad ideje szórakozásra és pihenésre. Majd a csatorna úgy döntött, hogy más fogja felvenni Batwoman köpenyét.

Bár a mostani bejelentés ellentmondhat a korábbi állításuknak, de ez inkább csak egy szépségtapasz a történtekre. A The CW leosztotta Kate Kane szerepét, akit Wallis Day fog majd alakítani a folytatásban. A sorozat legutóbbi epizódja utána szúrt szemet egy casting a The Hollywood Reporternek. A második évad elején Day karakteréről kiderül, hogy egy repülőgép-balesetet szenvedett. Nagyon súlyos sérüléseket szerzett, de életben van. A 26 éves angol színésznőtől nem áll távol a szuperhősök kora, hiszen korábban a Krypton című sci-fijében láttuk, ami Superman nagyapját, Seg-Elt mutatta be.

Egyelőre nem világos, hogy a készítőknek milyen tervei vannak a karakterrel, de azt fontos leszögezni, hogy nem Kate a Batwoman-sorozat további főszereplője, miután ezt a szerepet Javicia Leslie megkapta tavaly. Ő az első fekete színésznő, aki élőszereplős sorozatban szuperhőst játszik. Leslie egy Ryan Wilder nevű karaktert kelt majd életre. Erről az új karakterről nem sokat tudni, mindössze annyit árultak el előjáróban, hogy Ryan éveket töltött drogcsempészként, a gothami rendőrség elől menekült és rossz szokásokkal leplezte fájdalmát. Egyszerű, lányszívű és nagyon kemény, és a legveszélyesebb harcművészeteket is elsajátította.

Úgy tűnik tehát, hogy a sorozat készítő nem szeretnének elvarratlan szálakat hagyni, ezért osztották újra most Kate Kane szerepét, de valószínűleg csak kisebb szerep jut majd neki, és Gotham City védelmezője innentől Ryan Wilder lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.