Főoldal Sorozatok A Batwoman showrunnerje elmagyarázta, hogy miért nem keresnek színésznőt Kate Kane szerepére
Sorozatok

A Batwoman showrunnerje elmagyarázta, hogy miért nem keresnek színésznőt Kate Kane szerepére

Ruby Rose távozásával Kate Kane is feledésbe merül.

494
Batwoman

Még májusban robbant a hír, hogy Ruby Rose kiszáll a Batwoman-sorozatból, és a második évadra gyorsan szereplőválogatást kell kiírni, hogy mielőbb színésznőt találjanak a sorozat főszerepére. Pontos okot máig nem tudunk, hogy mi vezetett Rose távozásához, a színésznő közösségi oldalán csak annyit mondott, hogy nagyon megterhelő volt a filmezés, túl sok időt emésztett fel, nem volt felkészülve rá.

Néhány napja már arról kezdtek beszélni külföldi lapok, hogy a The CW csatorna talán nem is fog új színésznőt keresni a szerepre, hanem inkább egy teljesen új karaktert mutatnak be a sorozatban, aki továbbviheti majd a címszerepet is. A csend után végre Caroline Dries, a sorozat showrunnerje is megszólalt, s elmagyarázta, hogy miért döntöttek amellett, hogy inkább egy új karakterre bízzák a denevérjelmezt, és mindezt a Give Me My Remote cikkéből.

A producer az ATX Television Festivalon adott interjút, hogy Greg Berlanti segített meghozni a helyes döntést neki, hogy inkább egy új karaktert mutassanak be.

Greg segített lebonyolítani egy telefonhívást, és ő okosabb megoldást talált ki erre az egész témára. Greg azt mondta, hogy tudjátok, szerintem csak újra kell indítani a karaktert, mintha egy másik karakter lenne Batwoman. Csak azért, hogy tiszteletben tartsuk mindazt, amit Ruby [Rose] beletett Kate Kane karakterébe.

Azt hiszem, hogy ez egy kicsit segíti majd a nézőket is abban, hogy nem kérdeztük meg őket. Egy teljesen új szereplőt mutatok be, akire nagy hatással volt Batwoman a múltban. Ő fogja átvenni a köpenyt, de valószínűleg nem ő lesz a megfelelő ember, hogy átvegye ezt a feladatot. Ez teszi szórakoztatóvá.

Caroline Dries

A rajongók csalódottságukat fejezték ki ezzel kapcsolatban, sőt, Ruby Rose is kifejtette véleményét arról, hogy leváltják Kate Kane-t a sorozatban, s egy idegen karakterrel folytatódik a széria. Valahol érthető és okos húzás lehet a készítők részéről, hogy egy új színészre bízzák a szerepet, ami akár még jól is elsülhet.   

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események