Wide Screen
Image default
Sorozatok

Egy teljesen új karakter fogja megörökölni Batwoman szerepét, miután Ruby Rose kiszállt a sorozatból

Ruby Rose után teljes a káosz a Batwoman szerepe körül.

A Batwoman-sorozat főszereplőjét alakító Ruby Rose még május végén jelentette be, hogy nem tér vissza a sorozat főszerepében, miután a forgatás túl sok időt vett el az életéből, és nem erre számított, amikor megkapta a főszerepet. Korábban úgy hírlett, hogy a The CW csatorna már megkezdte a szereplőválogatást, aki helyettesítheti majd Rose-t a képernyőn, azonban a legfrissebb hírek szerint Kate Kane helyett egy teljesen új karaktert mutatnak be.

Egy kiszivárgott castingból kiderült, hogy online kerül sor a meghallgatásokra, és a bizonyos szerepre Ryan Wilder név alatt keresnek szereplőt – ami akár egy placeholder is lehet. Később erre ráerősített a The Hollywood Reporter is, hogy valóban zajlik a szereplőválogatás.

A leírásban az új karaktert kedvesnek, rendetlennek, kissé bolondnak írták le, nem olyannak, mint Kate Kane-t, aki korábban viselte a denevérjelmezt. A karakter életét senki sem tartja számon, mivel Ryan éveket töltött drogcsempészként, a gothami rendőrség elől menekült és rossz szokásokkal leplezte fájdalmát. A lány egy sikátorban élő macskának is képes tejet lopni, de ha úgy van, a puszta kezével képes ölni. Ryan elsajátította a legveszélyesebb harcművészeteket, magasan képzett, ám fegyelmezetlen. A karakter leszbikus, sportos, de nyers, ugyanakkor szenvedélyes és gyarló. És nagyon nem illik rá a sablonos amerikai hős fogalma.

Kate Kane kivezetésével sok rajongónak csalódást fognak okozni a készítők, míg mások úgy gondolják, hogy jó döntést hoztak, amikor amellett döntöttek, hogy Bruce Wayne unokatestvérének szerepét nem adják oda egy másik színésznőnek, hanem inkább egy új karaktert teremtenek. A hírre Rose is reagált, de még mindig nem árulta el pontosan, hogy végső során mi vezetett ahhoz, hogy kilépett a projektből.

Még több a témában...

Javicia Leslie lett Ruby Rose utódja a Batwoman-sorozatban

Kévés Bence Mihály

A Batwoman gyártásvezetője nem halálesettel írja ki Kate Kanet a második évadból

Horváth Mihály

A Batwoman showrunnerje elmagyarázta, hogy miért nem keresnek színésznőt Kate Kane szerepére

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat