Wide Screen
Image default
Filmek

James Gunn távozik A galaxis őrzői vol. 3. rész után, s egy új csapatot ismerünk meg a folytatásban?

James Gunn rendező utalt arra, hogy mit várhatunk a negyedik részben.

James Gunn író és rendező a legújabb kérdez-felek adásában már elárulta azt hétvégén, hogy a jövőben rendezne-e Bosszúállók-filmet a Marvelnek, de arra is válaszolt a videóban, hogy a trilógia után látjuk-e még a Marvel Moziverzum berkein belül, esetleg elvállalja a negyedik részt. Ha lesz negyedik rész, akkor a folytatásban is a megszokott csapatot fogják látni, vagy teljesen új csapatot mutatnak be? Nos, ezekre szerettek volna választ kapni a rajongók.

James Gunn rendező semmit nem erősített meg, mindössze utalást tett arra, hogy a harmadik résszel elköszön a világ legsikeresebb univerzumától, s hogy a megszokott csapat sem fog visszatérni ebben a felállásban, a negyedik részben egy új csapatot ismerhetünk meg.

Valószínűleg ez lesz az utolsó filmem. És minden bizonnyal utoljára látjuk a jelenlegi csapatot, de soha nem tudni.

A galaxis őrzőit még 2014-ben mutatták be, s minden előzetes várakozást felülmúlt a történet. A film kasszát robbantott, a Marvel Moziverzum egy új tónussal gazdagodott és új szereplőket ismertünk meg Gunn történetéből. A folytatást három évvel később mutatták be, és eredetileg idén májusban már a harmadik részre válthattunk volna jegyet, ha két éve nem rúgják ki Gunnt a Disneytől. A rendező távozása után a film is parkolópályára került. A harmadik rész történetét szigorú titoktartás előzi meg, mindössze annyi biztos, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgés után játszódik, de még előtte az Őrzők szerepelni fognak Taika Waititi rendező filmjében is – legalábbis Vin Diesel elmondása szerint.

Bosszúállók: Végjáték

Még több a témában...

Bemutatták a WandaVision első előzetesét, ami a filmekkel ellentétben egy nagyon őrült kalandot ígér

Kévés Bence Mihály

A Marvel hivatalos nemzetközi oldalain elkezdték levenni a Fekete Özvegy premierdátumát

Kévés Bence Mihály

A The Falcon and the Winter Soldier forgatásán kiszúrták Bucky egy régi barátját is

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat