James Gunn

James Gunn távozik A galaxis őrzői vol. 3. rész után, s egy új csapatot ismerünk meg a folytatásban?

James Gunn rendező utalt arra, hogy mit várhatunk a negyedik részben.

James Gunn író és rendező a legújabb kérdez-felek adásában már elárulta azt hétvégén, hogy a jövőben rendezne-e Bosszúállók-filmet a Marvelnek, de arra is válaszolt a videóban, hogy a trilógia után látjuk-e még a Marvel Moziverzum berkein belül, esetleg elvállalja a negyedik részt. Ha lesz negyedik rész, akkor a folytatásban is a megszokott csapatot fogják látni, vagy teljesen új csapatot mutatnak be? Nos, ezekre szerettek volna választ kapni a rajongók.

James Gunn rendező semmit nem erősített meg, mindössze utalást tett arra, hogy a harmadik résszel elköszön a világ legsikeresebb univerzumától, s hogy a megszokott csapat sem fog visszatérni ebben a felállásban, a negyedik részben egy új csapatot ismerhetünk meg.

Valószínűleg ez lesz az utolsó filmem. És minden bizonnyal utoljára látjuk a jelenlegi csapatot, de soha nem tudni.

A galaxis őrzőit még 2014-ben mutatták be, s minden előzetes várakozást felülmúlt a történet. A film kasszát robbantott, a Marvel Moziverzum egy új tónussal gazdagodott és új szereplőket ismertünk meg Gunn történetéből. A folytatást három évvel később mutatták be, és eredetileg idén májusban már a harmadik részre válthattunk volna jegyet, ha két éve nem rúgják ki Gunnt a Disneytől. A rendező távozása után a film is parkolópályára került. A harmadik rész történetét szigorú titoktartás előzi meg, mindössze annyi biztos, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgés után játszódik, de még előtte az Őrzők szerepelni fognak Taika Waititi rendező filmjében is – legalábbis Vin Diesel elmondása szerint.

Bosszúállók: Végjáték
Total
20
Shares
Previous Article
Darth Plagueis

A Star Wars hivatalosan nem tekinti a kánon részének Old Darth Plagueis háttértörténetét

Next Article

Vedd ki te is a részed a Humankind fejlesztéséből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!