Főoldal Filmek James Gunn elárulta, hogy rendezne-e Bosszúállók-filmet a Marvelnek
Filmek

James Gunn elárulta, hogy rendezne-e Bosszúállók-filmet a Marvelnek

Egyelőre még terítéken sincs egy új Bosszúállók-film.

463
James Gunn

Miközben a remény megvan, hogy a Russo testvérek egy új Bosszúállók-filmmel térjenek vissza a Marvelhez, a rajongók arról találgatnak, hogy ki rendezheti majd a következő filmeket, és így került szóba James Gunn, A galaxis őrzői franchise filmrendezőjének neve is.

A Marvel Studios tavaly nyáron amikor bejelentette a Marvel Moziverzum 4. fázisát, nem esett szó az új Bosszúállók-filmről, bár ettől függetlenül a stúdió már dolgozik az új filmen. A pletykák között kezdve a Titkos Inváziótól egészen a Fiatal Bosszúállókig mindenről olvashattunk már, és úgy tűnik, hogy a Föld legnagyobb hősei a megszokott formációban már nem állnak össze a világ megmentéséért. A Marvelnél valami új történeten dolgoznak a Bosszúállók: Végjáték után, hiszen a grandiózus fináléban több szereplőtől is búcsút vettünk.

Bár a legtöbb rajongó kétségtelenül annak örülne, ha Joe és Anthony Russo visszatérne a jövőben, s ők kapnák az ötödik Bosszúállók rész rendezésének jogát, de ezzel párhuzamosan már arról is mennek találgatások, hogy ha nem ők, akkor ki lehet az új rendező. Sokan James Gunn-t is szívesen látnák a rendezői székben, miután az Őrzők rendezője hamarosan visszatér a Marvelhez, hogy elkészítse A galaxis őrzői vol 3. részt.

A rendező Instagramon egy kérdez-felelek műsorban válaszolt a rajongói kérdésekre, s megerősítette, hogy bár visszatér a trilógia harmadik felvonására, nem ő fogja rendezni a Bosszúállók 5. részét.

Nem kérdeztem erről, de akkor sem csinálnám meg, ha megkerestek volna.

James Gunn

Ez egy elég határozott válasz a kérdésre, és úgy fest, hogy a rendezőt nem különösebben hatja meg a franchise jövője, mert ő teljesen más történetet preferál. Többen úgy vélik, hogy Marvel Kapitány lesz a következő évek központi szereplője, s Brie Larson fogja felvezetni majd az új Bosszúállókat az ötödik fázisban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...