James Gunn

James Gunn elárulta, hogy valaki meg fog halni A galaxis őrzői vol. 3.-ban

A galaxis őrzői franchise rendezője Instagramon tartott egy interaktív rajongói találkozót, így derült ki, hogy valaki meg fog halni a harmadik részben.

A galaxis őrzői franchise rendezője Instagramon tartott egy interaktív rajongói találkozót, így derült ki, hogy valaki meg fog halni a harmadik részben.

Korábbról is igaz, hogy James Gunn aktív volt a közösségi felületeken, de a karantén idején ez halmozottan igaz, hiszen rendszeresen tart kérdez-felek élő adásokat, melyekben rajongók tehetnek fel kérdést a Marvel közkedvelt rendezőjének. Tegnap este is sor került egy ilyenre, amikor Instagram-oldalán a rajongók arról faggatták a rendezőt, hogy hogyan haladnak a The Suicide Squad utómunkájával, és mire készülhetünk A galaxis őrzői trilógia befejező részében, ami nagy valószínűséggel 2023 májusában kerül a mozikba.

Ami az Öngyilkos osztagot illeti, Gunn elárulta, hogy minden a terv szerint megy, éppen most vágja meg az anyagot, amit néhány hónapja rögzítettek, vagyis a koronavírus-járvány nem befolyásolja a jövő augusztusra tervezett bemutatót. De talán az egyik legérdekesebb dolog az Őrzőknél hangzott el, amikor a filmrendező azt válaszolta valakinek, hogy a történetben meg fog halni az egyik karakter. Gunn nem árult el konkrétumot, hogy melyik karakterről van szó, így még az is megeshet, ahogy az lenni szokott, hogy csak az egyik gonosz karakterre utalt, mivel szinte minden Marvel-filmben ez történik.

Ezután valaki azt kérdezte a rendezőtől, hogy mindvégig trilógiát tervezett, és ha jól sikerült, akkor van-e terve a folytatásra, esetleg egy negyedik részre. Itt a direktor annyit árult el, hogy ő mindvégig trilógiában gondolkozott, az első résztől kezdve ő három részt tervezett, de egyelőre nincs terve a negyedik filmre, és ahogy már korábban is elmondta, a harmadikkal a karakterek útja a végéhez ér.  

A forgatást eredetileg az év elején kezdték volna, de mivel a Disney kirúgta a rendezőt két éve, át kellett alakítani a menetrendet, és a harmadik részt picit pihentetni. Végül a stúdió megbocsátott Gunn-nak, így ő írja és rendezi a befejező részt. Legvalószínűbb, hogy 2023-ban mutatják be a filmet, ami biztosan a negyedik Thor-film után játszódik majd, de azért előtte még az Őrzők visszatérnek Thor oldalán.

Total
1
Shares
Previous Article
Pókember: Idegenben

KRITIKA: Pókember: Idegenben

Next Article

Bitang jól néz ki a Cyberpunk 2077 témájú Xbox és controller

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!