Főoldal Filmek James Gunn rendezőnek legalább másik két DC mozira van ötlete
Filmek

James Gunn rendezőnek legalább másik két DC mozira van ötlete

Nagyon úgy tűnik, hogy James Gunn-nak bejött az élet a Warnernél, hiszen a The Suicide Squad után másik két filmre is van már ötlete.

747
James Gunn

Nagyon úgy tűnik, hogy James Gunn-nak bejött az élet a Warnernél, hiszen a The Suicide Squad után másik két filmre is van már ötlete.

Miután a Disney kirúgta James Gunnt két éve, a rendező a Warner Bros.-nál talált munkaadóra, aki teljes kreatív szabadságot biztosított A galaxis őrzői készítőjének, magyarul bármit választhatott, azt megadta neki a stúdió. Még egy új Superman-film ötlete is felmerült, de mint tudjuk, hogy Gunn ezt meghagyta valaki másnak.

A direktor erőszeretettel használja a közösségi oldalakat, hogy kapcsolatba lépjen rajongóival, és megválaszolja a feltett kérdéseket. Így derült ki, hogy a The Suicide Squad miatt annyira belejött a munkába, hogy legalább másik két film rendezését is elvállalná.

Egy rajongó előbb azt kérdezte, hogy van-e másik film, amit az Öngyilkos osztag után elkészítene, amire igennel válaszolt a rendező. Ezt követően amikor feltették a kérdést, hogy mi lenne az, már úgy felelt, hogy igazság szerint nem is egy, hanem két filmre elegendő ötlete van.

Két film van. Talán egy nap majd megtudjátok (vagy nem).

Bármennyire is szeretnék a rajongók, kizártnak tartjuk, hogy Gunn folytatást készítsen Az acélemberhez, ott inkább J.J. Abrams lehet a befutó, aki már többször is tett utalást rá, hogy végre összejöhet neki. És azt sem szabad elfelejteni, hogy a Warner után a Marvel Studios parkoló pályára küldött alkotása, A galaxis őrzői vol. 3. következik a sorban, így csak utána térne vissza a DC-hez.

Nyilvánvalóan, ha a The Suicide Squad kasszát dönt, akkor a Warner Bros. áldását mondja egy folytatásra is, különösen azután, hogy a Margot Robbie főszereplésében készült Ragadozó madarak kudarcot vallott, bár Harley Quinn karaktere az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb szereplője a DC Moziverzumnak.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...