James Gunn

James Gunn most erősítette meg, hogy akár egy Superman-filmet is készíthetett volna

A galaxis őrzői rendezője, James Gunn jelenleg is keményen dolgozik a The Suicide Squadon, de akár egy Superman-filmen is dolgozhatna.

A galaxis őrzői rendezője, James Gunn jelenleg is keményen dolgozik a The Suicide Squadon, de akár egy Superman-filmen is dolgozhatna.

Négy éve a Suicide Squad – Öngyilkos osztag pocsékra sikerült, ennek ellenére nagyon várjuk a The Suicide Squadot, ami egyértelműen ennek tulajdonítható, hogy James Gunn ül a rendezői székben. De máshogy is történhetett volna, mert ahogy sejteni lehetett, a Warner Bros. bármilyen projektet megadott volna a rendezőnek, akár a régóta várt Az acélember második részét vagy valami Supermannel kapcsolatos filmet is forgathatna most.

A direktor rendszerint amolyan kérdez-felelek élőadást tart közösségi oldalán, amiben a lehető legtöbb kérdést igyekszik megválaszolni a rajongóknak. Így derült fény arra is, hogy szinte a bármilyen a DC tulajdonában lévő megfilmesítés jogát megkaphatta volna, még Superman is az asztalon volt.

Érdekes megfigyelés, hogy nem úgy hivatkozott a Superman-filmre, mint Az acélember 2-re, hanem egyfajta szuperhős alkotásra, amiben ez a karakter is szerepelt volna. Ez azt a felvetést erősítheti, hogy a Warner szeretne túllépni a Henry Cavill által megformált szuperhősön. Mégis J.J. Abrams markába hull a hőn állított lehetőség, hogy Superman-filmet forgasson?

Total
5
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

A Skywalker kora vágója szerint a film mögött álló csapat vert helyzetben volt

Next Article
Új Mutánsok

Josh Boone szerint az eredeti vágásában kerül bemutatásra az Új mutánsok

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!